Zvijezda DNK gostovao u emisiji i otkrio kako je VARAO ženu: Maca Diskrecija mu dala PRELUD savjet!!!

Zabava

Divna i Marko, koje je publika upoznala i odmah zavoljela  u emisiji “DNK” gostovali su u emisiji, a Ognjena je odmah zanimalo ko koga vara više u njihovoj zajednici…

“Imao sam ljubavnice i prije braka i sad. Sad manje varam. Ono prije je bilo non-stop” , kazao  je  sasvim iskreno Marko.

“Dobro je kad priznaje kad da jeste… Voljela bih da upoznam te ljubavnice s kojom je on, da vidim šta ona to ima što nemam ja” , odgovorila je Divna, a Marko je odmah na to  dodao: “Svaka žena ima to što imaš i ti”.

 

Međutim,poznato je da je i Divna javno  priznala da je Marka varala.

 

“Varala sam i ja njega, jer je on mene varao. Ne možeš ti da imaš ženu kod kuće, a da pipaš druge na njene oči. To ne ide” , poručila je Divna svom Marku….

Ipak, oni su se složili da njihovu ljubav ništa ne može da poljulja i da za njih fizička prevara nije prava prevara. I Maca Diskrecija je priznala da je varala partnere, a onda posavjetovala Marka.

 

“Jesam, varala sam, ali to danas nije ništa čudno. Svi danas varaju, ne postoji veza ili brak u kojoj nema prevare. Trebalo bi da oboje varaju. Ili da je pustiš da i ona ima nekog sa strane ili da idete zajedno. Ne ide da ona ostane suha, a ti… To je baš šteta za ženu” kazala je bosanska starleta u Moćnom programu…

(Kurir)

Podijeli članak: