ZVEZDA GRANDA SE TAJNO UDALA ZA KOLEGU: Roditelji očajni, majka u bolnici – on VEĆ ima TROJE dece!!!

Ljubav

On je duplo stariji.

Nadica Ademov (21) se tajno  udala za klavijaturistu Dalibora Stanojevića (40), koji godinama živi i radi u Beču…

Zvezda “Granda” brak s razvedenim muzičarem, ocem troje dece, krije od javnosti zbog svojih  roditelja, koji su žestoko protiv toga. To potvrđuje i njen otac Đulijano koji je poručio da je njena majka zbog toga završila u bolnici u Subotici…
“Evo, sa suprugom se vučem po bolnicama. Ja sam sinoć bio na infuziji, a majci je pozlilo kad je čula. Pritisak joj je skočio. Bojim se da ne dobije infarkt. Taj čovek je Nadicu omađijao. Nije imala dečka. Naivna je ispala. Pa on je stariji od mene! To joj nije trebalo. Ona bi mogla da ima koga poželi. Nekoliko dana nisam s njom bio u kontaktu, znam samo da se nešto dešava, ali nisam znao šta. Ali jasno mi je sve. Imam ja i svoje ljude koji mi javljaju. Sad se krije, ne znam ni gde je “ mnogo  razočarano govori  Đulijano u intervjuu za “Kurir stars”.


Pevačica je na sve ovo bila besna.

“Nije mi jasno koga briga za moj privatan život. Tačno je da sam s tim dečkom, ali za njega se nisam udala. Nas dvoje se zabavljamo već dve godine… Moji roditelji podržavaju našu vezu. Taj koji vam je to javio želi da mi napakosti. Svog dečka ne želim da pokazujem javno jer neću da nam mediji upropaste vezu. Ne želim da se o tome piše “ kazala  je Nadica za “Kurir stars”.

srbijadanas

Podijeli članak: