Zvezda Granda izmislio silovanje dece i svoj herojski čin? Odale ga rane i nedostatak svedoka!

Vijesti

Policija je nakon saslušanja odmah posumnjala u njihovu priču

Policija nije dobila nikakvu prijavu silovanja dece u Aleksincu, zvanično je saopšteno iz ove ustanove. Kako saznajemo, policija je odmah nakon vesti o navodnom silovanju pretražila park „Brđanka“ , ali nije uspela da pronađe nijednog svedoka niti bilo kakav trag napada….

Mladić koji tvrdi da je preživeo herojski podvig u Aleksincu, kada je spasao devojčice od silovatelja je “Zvezda Granda”.

“Priča je krenula od Dušana Milatovića (29), bivše Zvezde Granda, ali je ona veoma čudna i ništa ne ukazuje da je istinita. Moguće je da je čovek usled udarca u glavu za koji još ne znamo kako ga je zadobio, doživeo privremeno pomućenje svesti, pa je to stanje rezultiralo ovakvom pričom…. Neverovatno bi bilo da ta dece nisu prijavila napad roditeljima a oni policiji ” govore naši sagovornici iz istrage.

Prema za sada još uvek nezvaničnim saznanjima, postoji sumnja da je Milatović zloupotrebljavao narkotike a ima navoda da je pre nekoliko godina doživeo povredu nakon čega je padao u stanja izmenjene svesti… Sumnju u njegove navode potkrepljuje i sam izgled posekotina koje su skoncentrisane na delovima ruku i nogu što protivreči navodima da se borio sa više napadača, u tom slučaju bi zadobio rane po raznim delovima tela.

(D.K)

Podijeli članak: