ZORICA PROGOVORILA O VESNI I KEMIŠU POSLE 25 GODINA: Ona se poigrala sa životima moje porodice!!!

Lifestyle

“To nije smislila ona, već neko pametan… Tad mi je nastao pakao u porodici, a ja sam bila stalno lustrirana zbog nje i njenih veza, koje su krojile njenu karijeru.”
 
Zorica Brunclik tvrdi da je zbog pevačice poznate folk Vesne Zmijanac proživela pravi pakao u životu!!!! Pevačica govori da joj je najstresniji period bio kad je počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, s kojim je Vesna bila u braku.

” Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne Zmijanac. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je pevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dve pesme: „Vetar duva oko kuće“ i „Ori, Mile, al‘ duboko“… Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, i ja sam im čak bila na svadbi i nosila poklon. On joj je dao prelepu pesmu „Nevero moja“, a ubrzo su se i razveli “ seća se Brunclikova tih dana.

Ona govori da joj je Vesna smestila:

” Neko pametan, a to nije Vesna jer ona tako nešto nije mogla da smisli, rekao je kako je ta pesma nastala zahvaljujući drugarici koja joj je otela muža. To je objavila u jednim novinama i tada je meni nastao pakao u porodici. Moja deca su imala problem, a ja sam bila stalno lustrirana zahvaljujući njoj i njenim vezama, koje su krojile njenu karijeru…

Svi su me gledali kao babarogu. Ona je rekla da se ne seća da je bila u braku s Kemišem jer joj je bilo mnogo dosadno. Ja se sećam kako je mojoj porodici naneta nepravda i koliko smo mi imali problema. Poigrala se našim životima. Nas dve nikad nismo mogle da budemo drugarice”  kazala je Vesna u jednoj emisiji.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Podijeli članak: