Zoranu upućene strašne pretnje u zatvoru: Ti ćeš ovde da…

Vijesti

Dočekan je na krv i na nož.

Zoran Marjanović, za sada jedini osumnjičen ubistvo svoje supruge Jelene, je uhapšen u petak uveče, nekoliko sati po izlasku iz rijalitija u kom je proveo poslednje dane na slobodi…Odmah nakon hapšenja, odlukom Višeg suda, je njemu određen pritvor od 30 dana, a dan nakon hapšenja, Marjanović je prebačen u Centralni zatvor… Prema pisanju Srpskog telegrafa, on je u zatvoru dočekan “na krv i nož”, a zatvorenici su mu pretili da će proći kao njegov supruga…

“Tu noć kada su čuvari sprovodili Zorana u ćeliju, pritvorenici pored čijih ćelija je prolazio osuli su paljbu po njemu. Jedan po jedan su počeli da mu dobacuju i da mu prete. Vikali su: “Zorane, ubićemo te”, “Ti ne zaslužuješ da živiš”. Takođe, rekli su mu i da će proći kao njegova supruga Jelena, da će ga mučiti i da će proživljavati svaki bol kroz koji je i ona prošla” govori  sagovornik ovog lista.

“Zoki gde ti je ćale, što i on nije sa tobom, treba da trunete u zatvoru” govori  su zatvorenici navodno.

Pritvorenici su, naime, toliko istraumirali Zorana da strahuje za svoj život.

“Marjanović ne izlazi u šetnju kada i ostali pritvorenici. On je sve vreme u ćeliji, a u dvorištu zatvora izađe nakratko, i to samo kada se svi vrate u svoje prostorije. Dobacivanja su, u međuvremenu, prestala, ali uvek postoji opasnost da bi neko mogao da nasrne na njega “govori  izvor iz  ovog lista.

Zoran je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović koja je nestala 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće…Ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno narednog dana.

srbijadanas

Podijeli članak: