Vijesti
0

ZORANU MARJANOVIĆU PRETI 40 GODINA ROBIJE: Podignuta optužnica u Višem sudu! SLEDE HAPŠENJA SAUČESNIKA U UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ!!!

Više tužilaštvo je podiglo dannas optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, a kako za sada saznajemo, očekuje se da uskoro budu uhapšeni i njegovi saučesnici… Kako otkriva izvor Kurira, istražitelji su u potpunosti sklopili mozaik zločina… Oni tvrde da tačno znaju ko je od pomagača kakvu ulogu imao […]

Podijeli članak:
ZORANU MARJANOVIĆU PRETI 40 GODINA ROBIJE: Podignuta optužnica u Višem sudu! SLEDE HAPŠENJA SAUČESNIKA U UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ!!!

Više tužilaštvo je podiglo dannas optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, a kako za sada saznajemo, očekuje se da uskoro budu uhapšeni i njegovi saučesnici… Kako otkriva izvor Kurira, istražitelji su u potpunosti sklopili mozaik zločina… Oni tvrde da tačno znaju ko je od pomagača kakvu ulogu imao i da su prikupljeni i kompletirani svi dokazi koji bi mogli da ih odvedu na optuženičku klupu.
Veštaci su izneli sva svoja saznanja, a navodno, u optužnici još stoji, kako navodi naš izvor, „više argumenata koji ukazuju na jasnu sumnju da je Zoran Marjanović glavnoosumnjičeni“.

Policajci koji su radili na slučaju od prvog dana su bili uvereni da je on ubica, ali nisu imali dovoljno dokaza da ga uhapse. Sada je gotovo i s tim – govori izvor Kurira upućen u istragu.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  RIJEŠENA MISTERIJA: Policajac koji je pucao sebi u glavu ostavio dva oproštajna pisma

On još objašnjava da su do hapšenja Zorana saslušani brojni svedoci, uzimani su tragovi i otisci, rađene DNK analize.

“Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, kao i brat Miloš, odbili su da svedoče. To je neobično, s obzirom na to da su na neki način mogli i da pomognu Zoranu u pogledu alibija i potvrde njegovu odbranu govori izvor upućen u istragu.

On podseća i da su svi članovi porodice, kao građani, saslušavani u policiji i da je posebno bilo interesantno saslušanje Vladimira i Zorice. Navodno, posle saslušanja Vladimir je rekao Zorici: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zaje*ali!“”

(Kurir.rs)

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!