ZORANOV OTAC BIO NA NASIPU U VREME JELENINOG UBISTVA? Otkrivamo šokantne delalje iz optužnce i istrage SUROVO LIKVIDIRANE PEVAČICE GRANDA!!!

Vijesti

Četiri okolnosti ukazuju na to da je Vladimir Marjanović ipak bio na mestu zločina:

1. Isključio je telefon u vreme zločina, bio van kuće

2. Uključio telefon odmah nakon zločina

3. Prepoznala ga pastirka na nasipu

4. Pao je na poligrafu

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, je najverovatnije bio na nasipu u Borči 2. aprila 2016. kad je njegov sin, prema optužnici, ubio svoju suprugu Jelenu!!! Prema dosadašnjim svim rezultatima iz istrage, Zoranu je po svemu sudeći pomogao neko od članova porodice, a najmanje četiri okolnosti ukazuju da bi to najverovatnije mogao biti otac Vladimir, iako on zvanično nije optužen!!

Navodno u prodavnici

Sve ovo može se zaključiti iz veštačenja baznih stanica mobilne telefonije, iz poligrafskog ispitivanja, kao i iz iskaza porodične kume Marjanovića Vere Vukomanović i Radosave Marinković, koja je na dan zločina na nasipu čuvala koze.Kuma Vera, koja je mnogo vremena provodila u kući Marjanovića, je izjavila ju tužilaštvu da se kobnog dana, 2. aprila 2016, čula sa Jelenom u 16.42 dok je ova trčala nasipom u Borči… Iza Jelene su u tom trenutku ostali Zoran i tada petogodišnja ćerkica Jana.

Poklapa se
Vladimirovo odsustvo iz kuće se tačno poklapa sa vremenom kad je, kako stoji u optužnici, Zoran ubio suprugu.Prema Verinim rečima, Vladimir je baš u to vreme izašao iz kuće, navodno da kupi potrepštine za kuću i hranu za pse.
Sudeći prema njenom iskazu, Vladimir se vratio kući oko 17.30, skoro pola sata nakon što mu je ubijena snaja.

” Vladimir je bio vidno usplahiren, obavestio je mene i suprugu Zoricu da mu se Zoran upravo javio i rekao mu da je Jelena nestala… “  kazala je Vera na saslušanju.
Međutim, zanimljivo je da se Vladimirovo odsustvo iz kuće tačno poklapa sa vremenom kada je, kako se navodi u optužnici, Zoran ubio suprugu…

Na drugoj strani, svedok Radosava Marinković, koja godinama čuva koze kod nasipa u Borči, je izjavila  u tužilaštvu da je malo pre 17 sati na početku nasipa videla “starijeg čoveka sa konjskim repom, starog između 60 i 70 godina, kako se igra sa devojčicom i dovikuje joj: “Jano, ili Dano, dođi ‘vamo!” Ovaj opis potpuno odgovara Vladimiru!

Osim ta dva svedočenja, koja nesumnjivo ukazuju da je Vladimir bio van kuće u vreme zločina, posebno su interesantni rezultati veštačenja baznih stanica, kojim je utvrđeno da je njegov telefon bio isključen od 15.38 do 17.20 časova, dakle tačno u vreme ubistva… Takođe se navodi da je i Zoran svoj telefon isključio odmah po dolasku na nasip, u 16.38, a da ga je uključio u 17.04, kada se smatra da je ubio Jelenu.

Čudne koincidencije

Istog trenutka, čim je uključio telefon, Zoran je pozvao suprugu, potom prijatelja policajca Borisa Pucića, pa oca Vladimira, i to baš u 17.20, gotovo iste sekunde kada je njegov otac ponovo postao dostupan!!! Što je još interesantnije, veštačenje mobilnih telefona je pokazalo  da Vladimir u tom trenutku nije bio kod kuće, već u blizini nasipa!!!

Četvrta okolnost koja baca sumnju na Vladimira jeste ta što je pao na poligrafu baš na pitanjima da li je u kritično vreme bio na nasipu!!!

Naime, kako je Informer objavio proteklog vikenda, Vladimir je na poligrafu pao kada je pitan da li je tog dana u kritično vreme bio na nasipu i da li je “jugom” pratio “mercedes” u kojem su bili Jelena, Zoran i Jana kada su krenuli na nasip… Vladimir je na oba pitanja odgovorio odrično, ali je detektor laži pokazao da ne govori istinu.
Da se podsetimo, Jelenin unakažen leš je pronađen 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, dan nakon što joj je smrskana glava. Njen muž Zoran je uhapšen  15. septembra 2017. kao glavnoosumnjičeni za ovaj zločin i od tada se nalazi u pritvoru. Protiv njega je nedavno podignuta optužnica za teško ubistvo, za šta mu preti 40 godina robije
Iste noći kada je Jelena nestala 2. aprila 2016, dok je još trajala potraga za njom, mala Jana je svojoj vaspitačici iz vrtića Lenki Đorđević, koja je došla u kuću Marjanovića da je pričuva i uspava, rekla da je “njena majka nestala u travi!”

“Sećam se da je dete crtalo travu i da smo zajedno makazama seckali tu travu, kada je rekla: ‘To je trava gde se moja mama izgubila! “
To je, očigledno, bila prva spontana reakcija deteta koje je, bez sumnje, ipak nešto videlo ili čulo… Posle toga je Jana navodno još par puta saslušavana u prisustvu psihologa kada im je još rekla da se “desilo nešto strašno” i da je “njen tata bio zadihan”.

Branioci Marjanovića tražili su da se u sklopu istrage dete i zvanično sasluša, ali je nadležni tužilac to odbio uz objašnjenje da ne želi dodatno da je viktimizuje. Advokati sumnjaju da se zapravo krije šta je sve kazala mala Jana “jer to možda tužilaštvu ne ide u prilog”!?!

informer.rs

Podijeli članak: