ZORAN MRTVU JELENU VUKAO PO BLATU!! Policija ima neoboriv dokaz O UBISTVU KOJE GODINU DANA TRESE SRBIJU!

Vijesti

Blato nađeno na smrskanoj glavi Jelene Marjanović je isto je kao i ono nađeno na farmerkama njenog muža, to je pokazalo  veštačenje. Zoran više puta slagao policiju da nije bio na mestu gde je nađen leš!!!Zoran Marjanović je 2. aprila 2016. godine bacio leš svoje supruge Jelene u kanal u blizini nasipa u Borči! On je prethodno ili lično ubio Jelenu ili je učestvovao u njenom ubistvu, i to najverovatnije u porodičnoj kući Marjanovića!!!

Ovo je zaključak policijske istrage izveden na osnovu detaljnih forenzičkih ispitivanja u zemlji ali  i inostranstvu. Ta ispitivanja nedvosmisleno su, van svake sumnje, dokazala da su čestice blata nađene na farmerkama koje je Zoran nosio na dan ubistva apsolutno identične blatu koje je nađeno na smrskanoj glavi ubijene pevačice!!! Ovaj dokaz dodatno dobija na snazi kada se zna da je Zoran u više navrata tokom istrage tvrdio da nikad nije bio na mestu gde je pronađeno Jelenino unakaženo telo!!!

Sumnjiv je od samog početka!!!
Marjanovića, kako smo već pisali, ozbiljno terete i njegovi DNK tragovi locirani na odeći u kojoj je pronađena ubijena Jelena Marjanović… Ti tragovi  takvi su da srpski i nemački forenzičari angažovani na ovom slučaju osnovano sumnjaju da je Zoran, posle zločina, presvlačio svoju  mrtvu suprugu!

Izvor iz istrage ubistva pevačice “Granda”, o kome bezmalo godinu i po dana priča cela Srbija, kaže da su ovo ključni dokazi koji su doveli do hapšenja Zorana Marjanovića 15. septembra.

“Detaljnom hemijskom analizom blata nađenog u Jeleninoj kosi, na njenoj lobanji i Zoranovim farmerkama utvrđeno je da je ono potpuno, stoprocentno isto. U pitanju je veoma precizna hemijska analiza, koja praktično predstavlja DNK tih pronađenih tragova zemlje. Nema nikakve šanse da uzorci blata iz Jelenine kose i Zoranovih farmerki mogu biti sa dve različite lokacije. Zato je tužilac i izdao nalog za hapšenje”  govori  naš izvor iz istrage.

Kako govore u policiji, Zoran je inspektorima bio sumnjiv još od početka istrage, ali nije bilo dovoljno dokaza za njegovo hapšenje…

“Imalo je dosta okolnosti koje su od početka ukazivale da Zoran nešto krije. Prvo, on je dva puta pao na poligrafu na pitanjima u vezi sa okolnostima pod kojima je 2. aprila 2016. prijavljen Jelenin nestanak…

Zatim, na Jeleninim gaćicama, sa unutrašnje strane, ali i donjem i gornjem delu trenerke nađen je Zoranov DNK, što ukazuje da ju je on mrtvu presvlačio. Dalje, cela kuća Marjanovića je pre uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korišćena i “varikina”, što ukazuje da je neko tamo prikrivao dokaze…”  govori  naš izvor, koji podseća da su Zoranove ruke posle prijavljivanja zločina bile izgrebane, a on je u više navrata davao veoma kontradiktorne izjave.

Sve ovo, prema rečima inspektora, dokazuje da je Zoran, ako ne direktni ubica, a ono sigurno saučesnik u ovom strašnom zločinu.

“Postoje ozbiljne indicije da je u ovom zločinu učestvovalo još najmanje dvoje ljudi, a istraga treba da utvrdi ko je sve i kako pomagao Zoranu. Prošle nedelje su u strogoj tajnosti ponovo na saslušanje privedeni Zoranovi otac Vladimir, majka Zorica i brat Miloš…

Milošu je tada bilo određeno zadržavanje do 48 sati jer je bilo očigledno da nešto krije. Međutim, posle toga je pušten. Inspektorima su veoma sumnjivi svi u porodici Marjanović i Zoranovim hapšenjem sigurno nije stavljena tačka na taj slučaj”  kazao je naš sagovornik.

Nova rekonstrukcija
U međuvremenu, pravni zastupnik porodice Krsmanović, Jeleninih najbližih rođaka, je organizovao  nezavisnu istragu ubistva u saradnji sa Centrom za forenzička istraživanja iz Novog Sada.

“Spremni smo i da uradimo kompletnu 3D rekonstrukciju ubistva. I delimična 3D rekonstrukcija, koju smo već uradili, omogućila je da se izvuku veoma bitni zaključci i da se više sazna o mestu, vremenu i načinu ubistva…

I dalje nudimo saradnju tužilaštvu, jer pomoću skupocene “faro tehnologije” i specijalizovanog kompjuterskog programa, koji jedini u Evropi poseduju forenzičari iz CFI, moguće je do detalja razrešiti i najkomplikovanija ubistva”  govore u CFI.

Da se podsetimo, Jeleni Marjanović je 2. aprila prošle godine zverski smrskana glava sa 34 udarca tupim predmetom (najverovatnije kamenom) veličine oko 20 centimetara…Potom je njen leš bačen u blizini nasipa u Borči, a Zoran je 2. aprila uveče prijavio njen nestanak… Policajcima je kazao da su njih dvoje tog popodneva, oko 16 sati, šetali sa ćerkicom Janom, a da je Jelena zatim otišla da džogira. Narednog dana, u zoru, policija je pronašla Jelenin unakažen leš.

Informer

Podijeli članak: