Zoran Marjanović u novim nevoljama, prebačen u “opasnu” ćeliju jer…

Vijesti

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog ubistva poznate pjevačice a svoje supruge  Jelene Marjanović,je  prebačen sa prijemnog odjeljenja u drugu ćeliju..

On je s još trojicom pritvorenika u ćeliji, od kojih je jedan optužen za nasilje u porodici, drugog terete za posjedovanje oružja, a trećeg za ubistvo, saznaje Telegraf. Njega posjećuju četiti advokata, koji sada pripremaju njegovu odbranu.  Inače, on je jako miran, veoma je poslušan i radi sve po pravilu: ne pravi probleme, uzima hranu, ponaša se sasvim normalno… Marjanović je uhapšen u petak uveče u Borči, zbog sumnje da je umiješan u ubistvo supruge Jelenu Marjanović. Priveden u Više javno tužilaštvo, i nakon toga je  odmah saslušan.

Jelena Marjanović, je nestala u subotu, 2. aprila oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka.

Umjesto da se nakon rekreacije na koju je, prema izjavi njenog supruga Zorana Marjanovića, otišla sa njim i kćerkom Janom, uputi prvo kući a zatim kod bolesne a sada već pokojne majke Zorice, sutradan je u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno njeno unakaženo tijelo…

Njen nestanak je policiji prijavio, nešto prije 20 sati u subotu, 2. aprila, suprug Zoran Marjanović, poslije čega se policija odmah dala u potragu…

Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno tijelo. Obdukcija je nakon toga pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i tijelu. .

AVAZ

Podijeli članak: