ZORAN MARJANOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O RADI: Nakon dugo vremena svima otkrio kako je ona…

Vijesti

Već je poznato da su sve novinare u jednom trenutku izbacili sa groblja tokom šestomjesečnog pomena pjevačici Jeleni Marjanović, njen suprug Zoran Marjanović ih je sačekao po završetku pomena.

Na insinuacije da je vijest o hapšenju već svima poznate Rade Matić potekla iz njihove porodice, Zoran je istakao kako to nema nikakve veze sa Marjanovićima:
“To je neko pustio po društvenim mrežama i po medijima. Čuvam mentalnu energiju i ne bih da je rasipam na takve ljude. Ona je školski primjer sociopate, psihologija to jako dobro poznaje. Ona će uložiti sva moguća sredstva da bi se medijski eksponirala, ne bi li dobila neki status u društvu” kazao  je Zoran za Telegraf.rs.

On je još  istakao to kako Radu ne poznaje i kako se nikada ranije nisu sreli.

“Osjećam se kao jedrenjak na nekoj buri sa dva čamčića. To su moja dječica. Jana posebno, jer je mala. Njena vaspitačica Lenka, koja je jako dobar pedagog, pomaže nam da se dijete bolje socijalizuje”  rekoa  je suprug ubijene pjevačice.

Kada smo ga pitali o tašti, Jeleninoj majci, kazao  je:

“Nadam se samo da će biti dobro, iako procjene ljekara nisu nimalo naivne. Smatram da bi to za Janu bilo suviše, pošto je malena za baku jako vezana”  govori  Marjanović.

Na postavljeno  pitanje da li zna ko je ubio njegovu suprugu, revoltiran govori:

“Da imam neku sumnju ko je ubica, ja bih ga zubima odnio u 29. novembar. Policija ima sve informacije. Znaju svoj posao i mi ih nećemo požurivati.” – kazao je na kraju Zoran.
(Telegraf.rs)

Podijeli članak: