ZORAN MARJANOVIĆ PRIZNAO: Otkidam na Radu sa njom sam najbrže…

Vijesti

Suprug ubijene poznate folkerke Jelene Marjanović tokom razgovora s prijateljem priznao da mu se sviđa zvezda “Granda”. Svima dobro poznat suprug zverski ubijene pevačice Jelene Marjanović se poverio prijatelju i priznao da bi voleo da sarađuje s Manojlovićevom.

“Moj drug Zoran je slab na pevačice. Posle duže vremena smo se videli i uz piće porazgovarali o nesreći koja ga je snašla, poslu, ali i o estradi… Kroz priču sam pomenuo Radu Manojlović, s kojom je baš on sarađivao. Zoki se oduševio kada sam je pomenuo. Rekao mi je da je ona vrh riba, da je sad sazrela kao žena, da je seksi i da bi joj ponovo uradio hit. Našalio sam se i kazao mu da je ponovo bacio oko na pevačicu”govori  Kurirov sagovornik.

“O Radi mislim sve najlepše. Pored toga što je odlična u svom poslu, po mom mišljenju, ona je najbolja riba na estradi. Prirodna je, ne folira se i zna da se ponaša u javnosti”, kazao  je Zoran Marjanović povodom pitanja šta misli o Manojlovićevoj.

Kako govori prati je još od njenih početaka.

“Kada sam je prvi put video u “Zvezdama Granda”, znao sam da će biti jedna od najboljih pevačica kod nas. Vremenom to je i dokazala. Brzo je napredovala. Prvi put smo se upoznali pre oko četiri godine. Došla je sa menadžerom Sašom Đurićem u moj studio i tačno je znala kako i šta želi da joj uradim. Lako smo se dogovorili o saradnji”govori Zoran Marjanović.

“Za mene je s ljubavnim životom gotovo… Posvećen sam svojoj ćerki Jani, radim u studiju i čekam trenutak kada će se saznati ko je monstrum koji je ubio moju Jecu… Njeno mesto u mom srcu ne može da zameni ni jedna žena. I da pokušam sa nekom, znam da ću u njoj tražiti sve ono što sam izgubio onog dana kad mi je supruga zverski ubijena” govori  Zoran.

ALO!

Podijeli članak: