ZORAN MARJANOVIĆ OBOLEO OD ŠIZOFRENIJE?!!

Vijesti

Pre hapšenja je stalno govorio: “Verujem policiji, na tragu su ubici, jedva čekam hapšenje. Posle hapšenja govori: Jelena je ku*va, ja sam nevina žrtva političkog progona”

Zoran Marjanović (40), osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović (33), ili je zaista kriv za ovaj zločin pa već godinu i po dana preko medija besramno pokušava da manipuliše javnošću, ili je potpuno lud pa više i ne zna šta priča i kako koga laže!!! Pre 15. septembra ove godine, kada je uhapšen, na sva usta  hvalio je policajce koji istražuju Jelenino ubistvo, govoreći kako se uzda u njih i da jedva čeka da vidi ženinog ubicu u zatvoru! Međutim, čim je uhapšen, odjednom je promenio svoju ‘ploču’ i počeo da priča kako je Jelena imala švalera, a da je on žrtva političke nameštaljke!?!

U nameri da se u javnosti prikaže kao ucveljeni udovac, Zoran je koristio baš svaku priliku da se oglasi u medijima i na društvenim mrežama!!! Očigledno u pokušaju da manipuliše i policijom, sredinom maja je na Fejsbuku objavio “potresnu” poruku podrške:

“Pozdrav svima koji ste u podršci do istine i pravde za moju Jelenu. U ovom mučnom čekanju do rasvetljavanja gnusnog zločina, u kome je stradala moja supruga i majka mog deteta od ruke još uvek nepoznatog počinioca za javnost, morate biti svesni da nasumična istraga, konstruisana iz glava žutih stranica koje su bile usmerene isključivo na tiraže, nema veze sa pravom policijskom istragom koja ima prave, realne, opipljive rezultate...

I nemojte, molim vas, nijednog trenutka posumnjati u rad policije. Govorim vam jer sam upućen donekle u njihov rad i tvrdim da rezultat istrage neće izostati. Budimo strpljivi još malo, zločincu su dani odbrojani, dajte maksimalnu podršku srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima Trećeg odeljenja…”

Slično je govorio i isticao stručnost policije i u intervjuu koji je dao za Informer, neposredno uoči ulaska u rijaliti “Zadruga”, za šta čak nije ni tražio honorar, samo da bi se u ovo vreme  što više medijski eksponirao. Na konkretno pitanje da li naslućuje motiv Jeleninog ubistva, Zoran je odgovorio:

“Ne, ne, ne nalazim odgovore. Ali verujem da će policija naći ubicu i da ću jednog dana dobiti odgovore na pitanje koje me proganja – zašto??? Znam kako rade, znam da su im sva sredstva na raspolaganju, imam poverenja u njih. Samo strpljenja treba. Živim za trenutak kada će Jelenin ubica konačno biti otkriven…”  

Budimo strpljivi još samo malo, zločincu su dani odbrojani, dajte maksimalnu podršku srpskoj policiji i vrhunskim inspektorima Trećeg odeljenja…
Govoreći o supruzi Jeleni, govorio je da je ona bila idealna žena i supruga, da se nikad nisu svađali i da su imali skladan brak. Zoranov otac Vladimir posebno je nahvalio Jelenu prošle godine u emisiji na TV Hepi kod Milomira Marića, tvrdeći da je ona bila “domaćinski vaspitana, uzorna supruga, majka i snaja”

Međutim, od 15. septembra uveče, kad je Zoran uhapšen, i on i njegov otac Vladimir potpuno menjaju ploču! Jelenin svekar Vladimir je iste večeri najstrašnije izvređao Jelenu, optužujući je da je imala moćnog švalera, tajkuna, koji ju je i ubio! Zoran, kako je otkrio Informer, gotovo identične priče ‘prodaje’ cimerima u pritvoru u CZ-u, pravdajući se da je on žrtva političkog progona i da mu ubistvo smešta Jelenin moćni švaler!?!

“Nisam ja ubio Jelenu, nisam bio na mestu zločina. Sve, ali apsolutno sve što je plasirano o meni u javnosti od njenog ubistva je apsolutna laž… Ubica je vrlo važna ličnost, sa jakim vezama u državi i zbog njene zaštite stradamo i ja i cela moja porodica”  -ubeđivao je Marjanović svoje cimere i advokate.

Policija je, inače, od samog početka istrage sumnjala da su u Jelenino ubistvo umešani Zoran i njegovi roditelji i brat…I dok je Zoran u javnosti glumio kako je upućen u istragu i da veruje policajcima, policija je skupljala dokaze s kojima bi ga mogli izvesti pred sud, što je rezultiralo hapšenjem 15. septembra.

Kako je Informer ranije ekskluzivno objavio, u pitanju je blato na Zoranovim farmerkama, koje je identično onom u kom je nađen Jelenin leš 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči…

Takođe, u blatu na Jeleninoj smrskanoj glavi, kao i na njenim gaćicama, gumici za kosu i telefonu nađeni su Zoranovi DNK tragovi, što nesumnjivo potvrđuje da je on imao dodira sa telom ubijene supruge.

Informer

Podijeli članak: