Vijesti
0

Zoran Marjanović izlazi iz zatvora!!!

Zorica Zoka Mitrović (32),sada već svima dobro poznata  ljubavnica Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, preko jednog poznatog srpskog političara pokušava da pomogne Zoranu da se izvuče iz zatvora i da dok je tamo ima što bolje uslove.Prema rečima našeg izvora upućenog u slučaj, […]

Podijeli članak:
Zoran Marjanović izlazi iz zatvora!!!

Zorica Zoka Mitrović (32),sada već svima dobro poznata  ljubavnica Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, preko jednog poznatog srpskog političara pokušava da pomogne Zoranu da se izvuče iz zatvora i da dok je tamo ima što bolje uslove.Prema rečima našeg izvora upućenog u slučaj, Zorica, koja je javno priznala da je u ljubavnoj vezi sa udovcem,je ovog puta  stupila  u kontakt sa uticajnim političarom iz opozicije, sa kojim ju je upoznao njen brat…

Političar joj je, navodno, obećao da će učiniti sve što može u slučaju „Marjanović“…

” Zorica kopa rukama i nogama da bi izvukla svog dragog iz zatvora. Ne samo da mu pruža moralnu podršku, već traži način kako da mu i konkretnije pomogne…

Tako je navodno preko svog brata kontaktirala sa čovjekom koji je godinama aktuelan na političkoj sceni, a trenutno je u opoziciji. Zajedno sa njim pokušava da nađe način da Zorana izvuče iz pritvora”  govori  naš sagovornik.

On na to još dodaje da je brat Zorice Zoke Mitrović navodno imao probleme sa zakonom i da je bio blizak nekim kriminalnim krugovima.

“Navodno je taj političar ranije pomogao njenom bratu da se izvuče sa robije. Čim je Zoran uhapšen, ona se dosjetila da bi taj moćnik možda mogao i njemu da učini. ..

Koliko mi je poznato, ona je već razgovarala sa političarom i obećao joj je da će pokušati, preko svojih jakih veza, da Zoranu sredi bolji tretman u ćeliji i eventualno pomogne da on u najkraćem mogućem roku napusti CZ”  govori ovaj izvor.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Jecaji majke nastradalog Stefana: "Ubio mi je sina, a pre 7 dana je zamalo zgazio mene i supruga!" (FOTO)

Da se podsjetimo, nakon što je policija 15. septembra uhapsila Zorana Marjanovića, u javnosti se pojavila Zoric a Zoka Mitrović , koja je priznala da je sa njim u vezi… Ona je navodno duže vrijeme živjela u Borči u kući Marjanovića, a bila je prisutna i u trenutku njegovog hapšenja, kada je napravila skandal i napala policajce.

“Zoran je uhapšen na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten. Obećavamo da će izaći na vidjelo ko je ubica i da će Zoran biti u svojoj kući, gdje mu je i mjesto “ kazala je ranije Zoka medijima.

(Alo.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!