Zoran i monstrum iz Rakovice su u istoj ćeliji: Upoznali su se i počeli da pričaju! Ponašaju se slično, a jedna stvar o Marjanoviću je veoma čudna!!!

Vijesti

Zoran Marjanović, koji je osumnjičeni za umiješanost u ubistvo supruge Jelene Marjanović, dijeli zatvorsku ćeliju sa Markom Nikolićem koji je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila isped Centra za socijalni rad u Rakovici… Sa njima su u ćeliji čovjek optužen za nasilje u porodici i jedan koji se tereti za posjedovanje oružja.

Marjanović sa svojim cimerima u Centralnim zatvoru komunicira i ponaša se primjereno,tako  saznaje “Alo”.

“Zoran se u ćeliji ponaša pristojno i priča sa ostalim osumnjičenima. Tvrdi da je nevin i da će uskoro izaći jer ne postoje dokazi protiv njega. Međutim, osim površnog razgovora, niko od njih ne komentariše djela koja im se stavljaju na teret…

Sam Zoran slobodno vrijeme provodi s advokatima koji ga posjećuju, a ispunjava i svoje dužnosti. Jednostavno, svako od njih ima neku obavezu u vezi sa higijenom u sobi. Miran je, ne propušta nijedan obrok i ne pravi probleme, niti ima neke posebne zahtjeve. Čudno je samo da kao vjernik juče nije tražio dozvolu da ode do kapele”  govori  sagovornik “Alo-a”.

Nikolić i Marjanović  toliko su mirni da niko ne primjećuje da su tu.

“Oni na dobacivanje ostalih zatvorenika ne reaguju. Samo se sklone i prave se da ih ne primjećuju “ govori  izvor koji ej veoma blizak slučaju i na to još dodaje da ne žele nikakav kontakt sa onima koji im priđu da se upoznaju.

“Što se tiče Marjanovića, kada neko od stanara zatvora pokuša da uspostavi kontakt s njim, ne želi da priča. Kada je u pitanju Nikolić, kod njega je situacija malo drugačija. Nikolić ni sa kim do skoro nije komunicirao, samo je jeo, spavao i išao na razgovor s advokatom… On čak nije komunicirao ni sa ostalim cimerima. Ponašao se kao da je sa neke druge planete i kao da nije u zatvoru”  govori  sagovornik.

Tako je, govore , bilo sve do dolaska Zorana Marjanovića.

“Prvih dan-dva je i Zorana ignorisao, ali malo-pomalo počeo je s njim da komunicira. Opšti utisak je da je Nikolić stekao povjerenje u Marjanovića te je zato oslučio da s njim razmijeni pokoju rečenicu. Do sada ni jedan, ni drugi nisu pričali o zločinima koji im se stavljaju na teret.” 

Inače, prema detaljima iz istrage, srpski i njemački forenzičari angažovani na ovom slučaju sumnjaju da je Zoran poslije zločina presvlačio mrtvu suprugu…

U prilog tome, osim nađenog DNK-a ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garedoba.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: