ŽIVOT MU VISI O KONCU: Doktori otkrili da Kristijan Golubović ima tumor na mozgu

Estrada

Danas je trebalo da se javi u zatvor na izdržavanje preostale četiri godine robije,.Medjutim, bivši učesnik “Farme” Kristijan Golubović, je ponovo operisao glavu. On ističe da sumnja da je u pitanju tumor, dok ga ljekari uvjeravaju da se radi o infekciji, koja je nastala prilikom, prve operacije.

“Trenutno ležim na aparatima sa braunilom u veni, spremam se da uđem u operacionu salu i veoma se loše osjećam” , govori u dahu Kristijan i nastavlja:

“Došao sam u privatnu kliniku gdje mi je nedavno rađena operacija kapilara u glavi, jer mi danima nije dobro. Doktori tvrde da je u pitanju infekcija koja se dogodila dok su prošli put kamerom prolazili kroz uho i da je zbog toga nastala upala. Mislim da kriju istinu od mene i da je u pitanju, mnogo ozbiljnija stvar i neizlječiva bolest. Rekao sam im: Snažan sam i jak čovjek, ja mogu da podnesem istinu, ali svi su ostali nemi. Zato sumnjam u ono najgore , rekao je Kristijan pred operaciju za Alo, ističući kako sumnja da ima tumor.

Naime,nakon nekoliko odlaganja Kristijan bi rebalo da se javi u zatvor, kako bi odlažao preostale četiri godine zbog dilovanja droge. Ipak zbog zdravstevnih problema on će opet tražiti odlaganje.

“Lako ću za zatvor to je najmanji problem, samo da mi bude dobro. Kada budem zdrav nije mi teško ni u zatvoru da budem” kazao je Kristijan napominjuću da će se ukoliko bude odbijen žaliti.
(Kurir)

Podijeli članak: