Život joj bio smrtno ugrožen: Đanijeva žena: Nema više bebe!

Lifestyle

Naš poznati pjevač Đani i njegova suprug  Slađa su ostali  šokirani kada su saznali da je ona u drugom stanju i to u svojoj 49. godini života. Svi mediji od jučer samo pišu o neplaniranoj trudnoći žene Radiše Trajkovića Đanija. Slađa za sada ima četvoro djece, od toga troje sa Đanijem i trudnoću nisu planirali, desila se slučajno.

Ljekari su ih savjetovali da bi zbog rizika za Slađin život najbolje rješenje nažalost  bilo da se trudnoća prekine.Đani je svakako bio uz Slađu i davao joj potpunu  podršku, ali ona je svoju odluku donijela i ako se Đani radovao prinovi, život njegove supruge bio mu je bitniji. Slađa Trajković donijela je odluku koja nije bila laka za porodicu, ali na sreću par ima divno troje djece.

Kada smo pozvali poznatog folkera  Đanija na telefon da provjerimo kako je, javila nam se upravo njegova gospođa i odmah smo je pitali kako je i šta se dogodilo?

 

“Nema bebe, abortirala sam. Imam četvoro djece i već četiri carska reza, da ne spominjemo da imam i 49. godina “ rekla  je tužne vijesti Đanijeva voljena supruga.

(Espreso.rs)

Podijeli članak: