“ŽIVEO JE SA ONE STRANE ZAKONA, STIGLA GA KAZNA” Sahranjen ubijeni narko-diler, na ispraćaju STARLETE I PEVAČICA kao i…

Vijesti

Luka Radulović (37) osuđivani diler kokaina koji je ubijen u noći između utorka i srede u kafani “Ispod mosta” je sahranjen danas na groblju Orlovača… Opelu i sahrani je prisustvovalo više stotina ljudi, među kojima su bile i pevačica Anabela Đogani i starleta Tamara Đurić, inače svedok ove likvidacije i prijateljica Radulovića…Duž groblja  bilo je raspoređeno i privatno obezbeđenje.Brat ubijenog Radulovića u govoru je zamolio okupljene i njegove prijatelje da se “ne svete nikome” za ovaj zločin.

” Moj brat bio je vrhunski sportista. Veliki boem, emotivac i umiljati čovek koji je živeo onako kako je hteo. Moram da vas zamolim nemojte se svetiti. I njemu i meni kao i našoj porodici ćete pomoći samo ako upalite sveću i ako se budete molili za njega narednih 40 dana”  kazao je Lukin brat David.

Nakon njega je govor pročitao njegov kum, crnogorski džudista i viceprvak sveta 2011. godine Srđan Mrvaljević.

”  Kume moj, odrasli smo zajedno i zajedno smo trenirali i podelili najuzbudljivije životne momente, pobede, poraze, tugu, sreću, hrabrost, strah, ljubav, patnju. Živeli smo i dokazivali se na potpuno suprotnim stranama života…

Nismo se slagali i razumeli u hiljadu stvari i za nas je važila ona izreka “suprotnosti se privlače”. Luka je bio karakterom kakav i u džudu takav i na ulici, žestok momak. Emotivan dečak, u kafani veliki boem, prema devojkama džentlmen… Živeo si sa one strane zakona, uživao u svim benefitima života, ali iza to te je nažalost stigla najveća kazna”  kazao je Radulovićev kum kroz suze.Malo je zastao da se smiri, a zatim nastavio:

“Danas ću ti odgovoriti na pitanje koje si mi postavljao ceo život, a ja nisam hteo da odgovorim. “Koga volim više, tebe ili Davida?”. Tebe kume volim više”  kazao je Srđan, a zatim su svi prisutni briznuli u plač.
Luka Radulović ubijen je u klubu “Ispod mosta” u Beogradu u noći između utorka i srede sa nekoliko hitaca u grudi… Radulović je osuđivani diler kokaina i čovek koji je široj javnosti postao poznat kada je “bentlijem” presekao kolonu predsednika Aleksandra Vučića 2. septembra prošle godine na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi.

Istraga ovog ubistva za sada ide u nekoliko pravaca, ali veruje se da je Radulović ubijen u obračunu za prevlast na narko-tržištu prestonice…

blic.rs

Podijeli članak: