ZDRAVLJE: Izliječite čir na želucu za samo sedam dana

Zdravlje

Da li ste znali da čir na želucu možete izliječiti za sedam dana, a dijareju i upalu slijepog creva za samo pet sati? Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi crevnih muka jeste kora nara. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slijepog creva (bez hirurške operacije), salmoneloze.

Način pripreme:

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20.
U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode.
Pokriti tacnom i ostaviti da odstoji 25-30 minuta.
Poslije toga može da se pije.
Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo.
Primena ovog lijeka je  za svaku bolest drugačija.

Za izlečenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva) lijek treba konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše). Nemojte ga nikako  cjediti. Ponovo poklopite tacnom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo liječenje je završeno. Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces liječenja nastavlja se i u naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.

Za izlijčenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioza creva, potrebno je suve kore nara konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje. Ne bi ga trebalo  konzumirati svakog dan, već svaki drugi – 1, 3, 5, 7…

To je dovoljno za  vaše kompletno izlijčenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlijčenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.

Sretno!

 

Podijeli članak: