Lifestyle
0

Zašto je dobro, 18 Sati da ne jedete

Tradicija posta je stara koliko i čovečanstvo i čvrsto zasidrano u našim genima. Ima genijalan uticaj na naše zdravlje i životni vek. Zdrav životni stil sa potencijalom da kilogrami padaju. – Intervall post je trenutno veoma popularan i pohvaljen od strane medicinskih stručnjaka u najvećem smislu. Patolog je rekao: “Moramo da shvatimo da je pokušaj […]

Podijeli članak:
Zašto je dobro, 18 Sati da ne jedete

Tradicija posta je stara koliko i čovečanstvo i čvrsto zasidrano u našim genima. Ima genijalan uticaj na naše zdravlje i životni vek.

Zdrav životni stil sa potencijalom da kilogrami padaju.

– Intervall post je trenutno veoma popularan i pohvaljen od strane medicinskih stručnjaka u najvećem smislu.

Patolog je rekao: “Moramo da shvatimo da je pokušaj da se bolesti leči sa lekovima i operacijama, ne može dovesti do izlečenja, ako su uzroci – odnosno pothranjenost i nedostatak fizičke aktivnosti – ne otklone.”

Interval post je baziran na principu prirodnih ciklusa tela: Tako bi trebalo da hrana se uzima samo između 12:00 i 20:00 časova, a post traje 16 sati, kako bi se telo moglo da reciklira između 18/20 sati i četiri ujutru i eliminaciju loših čestica u telu, može trajati do 12 časova neometano. Ako prekinete ovaj ciklus uz doručak, vaša obnova tela neće imati efekta.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  HAOS: Amidžić povređen u pucnjavi !

Koristi ishrane su očigledne, procesi upale se zaustavljaju svuda u telu. Stoga, pomoć u bolestima kao što su akne, astma, konstipacija, kardiovaskularne bolesti, hipertenzija i fibromialgija pomažu ovakvi intervali ishrane.

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!