Vijesti
0

Zašto da radim za 1.000 eura? Jovana Jeremić otkrila kako VIP pros..tutke misle: Kad se nađu 2 voditeljke sa istim muškarcem to je

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji “Pink”, Jovana Jeremić, čini se da sa posebnim zadovoljstvom, u svojoj emisiji govori o trenutno aktuelnoj temi koja se tiče elitne pros..tucije. Od kako je u policijskoj akciji uhapšeno 29 osoba, zbog pros..tucije, o imenima, katalozima, poznatim pros..tutkama i m.kroima ne prestaje da se govori, a Jovana svakodnevno priča da […]

Podijeli članak:
Zašto da radim za 1.000 eura? Jovana Jeremić otkrila kako VIP pros..tutke misle: Kad se nađu 2 voditeljke sa istim muškarcem to je

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji “Pink”, Jovana Jeremić, čini se da sa posebnim zadovoljstvom, u svojoj emisiji govori o trenutno aktuelnoj temi koja se tiče elitne pros..tucije.

Od kako je u policijskoj akciji uhapšeno 29 osoba, zbog pros..tucije, o imenima, katalozima, poznatim pros..tutkama i m.kroima ne prestaje da se govori, a Jovana svakodnevno priča da će sve njih raskrinkati.

Sada je u jutarnjem programu iznijela svoje mišljenje, na temu kako jedna VIP pros..tutka razmišlja.

“Neće one da rade za platu od 1.000 eura, kad to mogu da dobijem za dva sata intimnog odnosa. Alave su. Nije njih muka natjerala to da rade. Prije nego što su se upalile kamere, mnoge voditeljke smo spominjali da su zapravo elitne pros..tutke, ali ne možemo to kažemo, još uvijek nemamo dokaze ćutimo. Moje najnovije informacije su da su skočile cijene elitnih pros..tutki, više ne mogu da se nađu na tržištu” kazala je Jovana:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  TAKSIJEM OD BRISELA DO DOBOJA: Kad je taksimetar otkucao 4.500 evra, učinila je NEVEROVATNU stvar!!!

“Voditeljke za koje niko ne bi rekao da se bave pros..tucijom vrlo su bile zvijezde noći mnogih političara. Znači oni gledaju TV-u i tako ih biraju. Zamisli kad se nađu na istoj televiziji dvije voditeljke, koje su sa istim, one rade zajedno sa njim sve, to se zove sendvič” kazala je Jeremićeva u svojoj emisiji.

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!