ZAPUŠILA JE USTA ŽIRIJU: O njoj i kamperu je pričala cela Srbija, a sad je uradila nešto što nijedan kandidat nije dosad!!!

Zabava

Tijana Kadović definitivno  jedna je od najzapaženijih takmičarki muzičkog šoua “Zvezde Granda” ove sezone. U prvi krug je došla sa kamp prikolicom i u pratnji obezbeđenja, šminkera, nosača i asistenta. Aca Lukas tada nije imao lepe komentare za nju, a ona mu je u ovoj emisiji zapušila usta…

Naime, u večerašnjoj emisiji prvo pitanje  glasilo je da li je i ovoga puta došla kamperom na snimanje, a Tijana je samo kratko odrično odgovorila ne želeći da skreće pažnju sa svog pevanja i performansa na druge stvari, kao što se desilo prethodnog puta.Kadovićeva je, i pored jednakog rasporeda glasova sa protiv-kandidatkinjom, ostavila pozitivniji utisak na članove žirija, a najveće pohvale  dobila je od Ace Lukasa sa kojim je prošlog puta ušla u verbalni duel koji se završio pomirenjem i obostranim simpatijama.

Kako bi upotpunila svoj performans, Tijana je snimila multimediju koja je pratila njen nastup što dosad nije uradio nijedan kandidat, zbog čega je, takođe, dobila pohvale budući da ovaj svetski trend prati svega nekoliko pevačica na našim prostorima…

Ipak, verna svom neobičnom načinu za provokaciju, Kadovićeva je zamolila Sašu Popovića da priđe Aci Lukasu ne bi li mu poklonila nešto, a nakon odobrenja ona je iz džepa jakne izvadila lizalicu, na šta su se svi u studiju nasmejali poručivši mu da je i red bio da mu neko zapuši usta…Kada se Lukas požalio na veličinu lizalice, Tijana je u svom maniru vispreno odgovorila:

“Za veliku zvezdu velika lizalica!”

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

Podijeli članak: