Zapalio sinu auto, pa ošamario snaju dok je držala bebu u naručju: Detalji hapšenja nasilnika iz Leštana

Vijesti

Nasilniku je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Policija u Grockoj je uhapsila juče S.D. (55) zbog sumnje da je sinu M.D. (32) zapalio “pežo”, a zatim ušao u kuću i ošamario snaju M.B. koja je držala bebu u naručju, saznaje “Telegraf.rs”.

Nasilniku je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako za sada saznajemo, S.D. je nakon svađe sa sinom izašao iz kuće i zapalio mu automobil. Do dolaska policije posvađao se i sa snajom koju je ošamario.

Do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici.

 

Novogodišnja noć nažalost nije mogla proći bez incidenta. Beogradska policija je uhapsila N. Ž. (31) koji je 31. decembra oko 23.30 sati nakon svađe sa partnerkom, pretukao majku, bivšu suprugu i na kraju policajca tokom privođenja, saznaje “Telegraf.rs”.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje zbog nasilja u porodici i napada na službeno lice.

Prema našim informacijama, nasilnik iz Zemuna na ulici se posvađao sa vanbračnom suprugom V.R. (28) sa kojom živi, a zatim ušao u kuću gde je napao i povredio majku G. Ž. (61). U tom trenutku u kući se pojavila njegova bivša supruga I.L. (29) koju je pretukao nakon svađe jer je došla da preuzme dete (4).

Policija je na poziv došla u kuću, a N.Ž. je zatim i fizički napao policajca dok ga je hapsio.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati . On će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: