Zamišljao sam ceo život da imam devojku kao Kija! Nikola muvao Kristinu pred zadrugarima, a Slobina žena mu je jasno dala do znanja koga voli!!!(

Rijaliti

“Ja sam kazao da je ona meni najlepša u kući. Iz dana u dan mi je sve lepša…”  rekao je Nikola pred Kijom ali i ostalim učesnicima popularnog rijaltija…Nikola Arsić i Kija Kockar pričali su danas za stolom, a bivši fudbaler je do znanja dao Kristini da mu ona dopada… Nikola je odmah krenuo u akciju i počeo da deli komlimenti ženi Slobe Radanovića.

“Ja sam rekao da je ona meni najlepša u kući. Iz dana u dan mi je sve lepša, ne znam kako ću izdržati, dok se ne zaljubim. Kada budem ispao posle, ne znam kako ću izdržati “ kazao  je Nikola pred Kijom, dok su ostali zadrugari sve slušali.

” Ne govori to pred Milanom “ kazala  je Kija..

Međutim, Nikola je bio veoma uporan.

“Zamišljao sam ceo život da imam devojku kao što je Kija”  kazao  je bivši fudbaler i otkrio šta mu je kod Kije sve sviđa:

“Izgled, ponašanje, stav, sve… Ja volim kada su devojke ironične” kazao je Nikola.Kristina je sve to slušala, ali mu je kratko i jasno dala do znanja da voli svog dečka, Andriju Lazovića

” Ja sam u Lazoviće” – veoma je kratko prokomentarisala Kristina.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: