ZAKAZALI SVADBU PA NAKON TOGA UDARILI U STUB: Strašna tragedija Suzane i Nemanje

Vijesti

Njih dvoje su zakazali svadbu i otpočeli zajednički biznis, a nesreća se dogodila juče ujutru oko osam časova kod stovarišta “Karanović”
Radovanović
Verenici Suzana Marjanović i Nemanja Radovanović iz Lazarevca doživeli su saobraćajnu nesrećui Suzana je u komi.

Njih dvoje su zakazali svadbu i otpočeli zajednički biznis, a nesreća se dogodila juče ujutru oko osam časova kod stovarišta “Karanović”.

“Umesto da se radujemo veselju, molimo se da preživi” kazali su rođaci Suzane Marjanović (23) iz Lazarevca koja je teško povređena kada je “golf” u kojem je bila suvozač udario u betonski stub.

Njen dečko je u ovoj nesreći zadobio lakše povrede.

“Stevan Vasiljević (26) iz Lazarevca izlazio je “fordom fijestom” iz dvorišta. U trenutku kad je u rikverc izašao na glavni put, preprečio je put “golfu” koji je vozio Nemanja Radovanović iz Brajkovca i u nkojem je, na mestu suvozača, bila njegova devojka Suzana Marjanović. Da bi izbegao direktan sudar, Radovanović je pokušao da ukoči, ali vozilo se zanelo i potom zakucalo u betonski stub pored puta” govori  izvor iz istrage.

Čuo se jak udarac. Istrčao sam iz kuće i video užasnu sliku. Slupan auto zakucan u banderu i povređenu devojku koja je sedela pored vozača. Mislim da je bila u nesvesti i kada su je izneli iz olupine. Daj bože samo da preživi. Svi su tako mladi. Mislim da je teško i vozaču “fijeste”. Stajao je naslonjen na svoj automobil i gledao u prazno” govori  jedan očevidac nesreće.

Vozač “fijeste”, Stevan Vasiljević, sve vreme je ponavljao da nije video “golf”.

– Izlazio sam u rikverc na glavni put. Kad sam se okrenuo, bili su udaljeni samo nekoliko metara. Ne mogu da se smirim. Strašno se osećam… Nadam se da će devojka biti dobro – ponavljao je vozač “ford fijeste”.

Nemanja i Suzana zakazali su svadbu za 28. maj sledeće godine. Pre mesec dana su otvorili zajedničku radnju za izradu torti i kolača.

Suzana i Nemanja su, kao i obično, juče ujutru zajedno krenuli na posao. Kad sam čuo da su se sudarili, noge su mi se odsekle. Tešimo sina i verujemo lekarima, koji kažu da će biti sve dobro. Nadam se da će njihova velika ljubav na kraju pobediti i da ćemo se veseliti idućeg maja ” kazao je Nemanjin otac.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podijeli članak: