Zagrmela najbolja drugarica devojke koju je udario Keba: Zaleteo se i uopšte nije usporio,zatim je…

Vijesti

Drugarica A. Đ. tvrdi i da je poznati pevač hteo da je on odveze u bolnicu, ali je devojka koja je bila sa njom pozvala Hitnu pomoć! Najbolja prijateljica povređene A. Đ. (18), koju je sinoć na pešačkom prelazu u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu “audijem” udario pevač  Dragan Kojić Keba, govori da se pevač nijednog trenutka nije zaustavio ispred pešačkog prelaza…
Ona za Telegraf.rs ekskluzivno otkriva da se ova saobraćajna nezgoda u kojoj, na sreću, nije bilo težih povreda, njenoj drugarici dogodila pri povratku iz škole.

” A. Đ. se sa drugom drugaricom vraćala iz škole. Prelazila je pešački u Pariske komune kod Hale sportova. Drugarica sa kojom je bila je videla da nailazi automobil i ubrzala je korak, za razliku od A. Đ. koja vozilo nije primetila pa ju je ono udarilo u desnu stranu”  govori  za Telegraf.rs drugarica A. Đ, koja ne želi da joj se otkriva identitet.

Prema njenim rečima, pevač se bukvalno zaleteo.

“Ni jednog trenutka nije stao, niti usporio ispred pešačkog prelaza. A. Đ. ima lakše povrede – par kopči na glavi, i ugruvane su joj noga i leđa. Doživela je i epileptični napad”  govori  ona i potvrđuje da joj je drugarica puštena iz KBC “Zemun”.

Ona tvrdi i da je Keba pošto se zaustavio i vratio da vidi šta je sa devojkom, insistirao da je on vozi u bolnicu.

“Verovatno je hteo da sakrije šta se desilo, ali je drugarica koja je bila sa A. Đ. bila brža i pozvala je Hitnu pomoć koja je došla”   navodi drugarica A. Đ. veoma revoltirana ponašanjem pevača.

Dragan Kojić Keba, da podsetimo, pokosio je devojku na pešačkom sinoć oko 20 sati. Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi…

Telegraf

Podijeli članak: