Zagreb uskoro dobiva radio koji će puštati cajke i dijeliti plastičnu operaciju u nagradnoj igri!

Zabava

ZAGREPČANI će uskoro dobiti radio koji će puštati cajke. Kako za sada doznajemo, uskoro će svoj glazbeni program Zagrepčanima ponuditi radio postaja Extra FM u čijem će se eteru naći turbofolk glazba i hrvatski izvođači čija glazba sadrži istočnjački melos…Seka Aleksić, Dara Bubamara, Jelena Karleuša, pa i Ceca Ražnatović bi se uskoro u podne mogle čuti na radiju usred Zagreba, a kako doznajemo, odgovorni su uvjereni da će projekt doživjeti veliki uspjeh.

Dobro upućeni izvor za Index govori da bi se program Extra FM-a trebao početi emitirati ovog ljeta, a osim glazbene ponude i nagradne igre bit će prilagođene slušateljstvu… Navodno će prva velika nagradna igra kao glavnu nagradu dati plastičnu operaciju.
Extra FM će program emitirati iz studija na zagrebačkoj adresi Većeslava Holjevca 29, ali na upite o svom glazbenom programu još ne odgovaraju. Radio još uvijek nema službenu web stranicu, a ona koja se navodi u podacima o radiju nije u funkciji.

Budući da je Jadranski radio u Splitu prošle godine počeo puštati cajke i navodno povećao slušanost za 100%, Extra FM ima razloga za optimizam.

“Promjenu glazbenog programa provodimo na način da se u dnevnom programu puštaju pjesme isključivo domaćih autora i izvođača, pogotovo pjesme koje su nastale u tom podneblju, dok u večernjim i noćnim satima uz domaću pop i narodnu produkciju, mogu ići i pjesme iz okolnih država… Odluku da se puštaju pjesme iz okruženja smo donijeli  na osnovu ispitivanja tržišta. Direktna anketa slušatelja se provodi svaki put kad otvorimo telefon za pozive i poruke slušatelja te ispunjavamo njihove glazbene želje”,kazali su tom prilikom za Index s Jadranskog radija.

Index je poslao upit i Vijeću za elektroničke medije, a odgovore na pitanja o novom radiju i glazbi koja će se na njemu puštati, prenijet ćemo čim ih dobijemo…

index

Podijeli članak: