ZABORAVITE LUKASA KOJEG STE DO SADA POZNAVALI: Nemate pojma kakvu folker frizuru sada ima

Estrada

Naš veoma popularni pjevač Aca Lukas iza sebe ima mnoštvo hitova i armiju publike koja ga podržava i prati na svim njegovim nastupima. Ono što je trenutno najnovije kod pjevača jeste frizura, a uskoro stižu i novi spotovi i pjesme.

“Već duže vrijeme razmišljam šta da radim sa kosom i riješio sam da je malo skratim. Mislim da je ovako prikladnije. Sonja je oduševljena, a i meni se sviđa” rekao je Aca.

Na nastupu u jednom poznatom beogradskom klubu nije prisustvovala njegova supruga Sonja jer je kako je objasnio morala da ostane kod kuće sa kćerkom.

“Viktorija je malo više vezana za mene, vjerovatno zato što sam često odsutan od kuće, ali zato kada se probudi prvo kaže mama” kazao je pjevač i još na to dodao da joj njegovo odsustvo veoma teško pada i da pati.

Kada su u pitanju svirke po klubovima i neki koncerti poput onog tradicionalnog, početkom novembra koji organizuje za svoj rođendan, ističe da sve ima svoje draži.

“Kada pjevam u klubu prisnija je atmosfera, bolja interakcija, dok je na koncertu sve glamurozno i veliko” objasnio nam  je Lukas.

canvas

(Pink.rs)

Podijeli članak: