Rijaliti
0

ZABOLE ME K*RAC, GLUPAČO!!! Luna napustila Marka! Miljković je izvređao, tako PONIZIO da mu nikad…

Luna Đogani i Marko Miljković su se, još jednom, žestoko posvađali, te ju je on više puta i uvredio! “Ispadaš glupa i naivna, pričaš kako nisi bila na Mićinom rođendanu, a bila si glavna zvezda… Nisi cvećka uopšte! Šta sam dozvoljavao. Miljana te je uporedila sa njom, šta ti je sve rekla, ja sam je […]

Podijeli članak:
ZABOLE ME K*RAC, GLUPAČO!!! Luna napustila Marka! Miljković je izvređao, tako PONIZIO da mu nikad…

Luna Đogani i Marko Miljković su se, još jednom, žestoko posvađali, te ju je on više puta i uvredio!

“Ispadaš glupa i naivna, pričaš kako nisi bila na Mićinom rođendanu, a bila si glavna zvezda… Nisi cvećka uopšte! Šta sam dozvoljavao. Miljana te je uporedila sa njom, šta ti je sve rekla, ja sam je pustio, da vidiš kako to izgleda”, kazao je Marko Luni.

“Ti hoćeš da ispadneš pametniji od mene. Prvi si me ti napravio 100 puta glupom. Ti mene non-stop pokopavaš… Ti mene nećeš da prekidaš. Nisi me branio kada su me drugi napadali, nemoj ni sada. Ti hoćeš da se takmičiš sa mnom”, kazala je besno Luna.

“Mene zabole k*rac za “Zadrugoviziju”, ovde sam se potrudio samo zbog tebe. Ja na “Zadrugoviziji” pevam “Splavove”. Ja se ne takmičim sa tobom, glupačo”, odbrusio je Marko Luni. 

 

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Marko ponudio Luni da mu oliže palac na nozi, a ona mu žestoko odbrusila!!! Kada ovo čuje Slobodan...

“Ponovo je kraj konverzacije sa tom tvojom rečju”, kazala je Luna i otišla da uzme svoj novac kako bi otišla do brze hrane.

 

Kurir.rs

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!