VUČIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Napala me grupa navijača jednog kluba iz Srbije!

Vijesti

“Vodio sam delegaciju naše zemlje na pomen nevino stradalim žrtvama u Srebrenici, zamoljen sam od domaćina da ne govorim na tom skupu, poštovao sam, bio pristojno, čak i srdačno dočekan od porodice žrtava, od majki ubijenih, od gospodina Durakovića. Sve vreme smo se trudili i ponašali smo se dostohjanstveno, odgovorno i predstavljali svoju zemlju onako kako bih voleo da smo je uvek predstavljali”, rekao je Vučić u obraćanju javnosti na konferenciji za štampu.

“Kada sam dolazio bilo je nekoliko pogrda, ali nije bilo problema. Kada smo izlazili iz prostora, grupa navijača jednog fudbalskog kluba iz Srbije počela da uzvikuje organizovano pogrde, a kada sam položio cvet, sa svih strana su krenuli uzvici”, rekao je Vučić.

Vučič je dodao da njegova ruka prema bošnjačkom narodu ostaje ispružena, i da će nastaviti sa takvom politikom.

“To je bio organizovani napad, i treba da se stidi onaj koji je nastavljajući prenos pozivao na nastavak linča. Pozivam Srbe i sve ostale građane Srbije da ponosno i uzdignuta čela, onako kako sam i ja danas koračao odajući počast da nikada nigde ne pokažu mržnju prema našim komšijama i prijateljima Bošnjacima, da niko ne digne ruku na njih jer sa njima moramo da živimo zajedno u budućnosti, i oni će tu ruku prihvatiti”, rekao je Vučić dodavši da je “dosta bilo mržnje i besa”.

slobodna-bosna.ba

Podijeli članak: