VRELO! Soraja tverkuje i to bez gaćica! Zapalila internet…

Lifestyle

Muškarci će poludeti kad ovo vide!Naime, Soraja Vučelić najpoznatija starleta na Balkanu, svakodnevno oduševljava svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama seksi fotografija.

Ovoga puta ih je iznenadila seksi snimkom u kome zavodljivo pleše.Ipak, najveću pažnju je privuklo to što Soraja ispod srebrne haljinice, u kojoj tverkuje, nema donji veš! Starleta je i ovoga puta pokazala svu raskoš svog tela.

Soraja Vučelić, je svima poznata i kao Sara, srpska starleta, manekenka i foto-model. Rođena je 16. novembra 1986. godine u Kninu. Trenutno živi u Beogradu. Sorajina majka Anka  poreklom je iz Bara, a majci, konzervativni roditelji nisu mogli da oproste vanbračnu trudnoću zbog čega je otišla u Knin da rodi dete… Soraja je odrastala bez oca, a majka nije mogla da je izdržava zbog čega je detinjstvo provela u hraniteljskoj porodici i u Domu za decu bez roditeljskog staranja u Bijeloj…

Majka ju je redovno posećivala, a po završetku osnovne škole, njih su dve prešle da žive kod Sarinih ujaka.

Majka je nažalost ubrzo preminula, otkazali su joj bubrezi, a brigu o devojčici je preuzela rodbina. 2016. godine diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Od 19. godine počela je da se bavi modelingom, a popularnost je stekla 2011. godine, posle prvog učešća u „Velikom bratu“…

Osvojila je peto mesto i počela je da se pojavljuje u brojnim spotovima, kako domaćim, tako i stranim. 2013. godine je ponovo učestvovala u rijaliti šou programu „Veliki brat“ i osvojila je šesto mesto.

alo

Podijeli članak: