Zabava
0

VRATI MI PARE ŠTO SAM TI PLATIO PIĆE: Šokirat će te se kad vidite poruke ovog momka

Ovo je definitivno hit godine kad su u pitanju muško-ženski odnosi. Da li ste ikada čuli da se desio nešto slično ovome? Sigurno ste barem  nekada imali dejt kojim niste bili baš najbolje zadovoljni. Da li vam je bilo teško da to sve  objasnite drugoj strani? E pa, dešava se da muškarci neće da vas […]

Podijeli članak:
VRATI MI PARE ŠTO SAM TI PLATIO PIĆE: Šokirat će te se  kad vidite poruke ovog momka

Ovo je definitivno hit godine kad su u pitanju muško-ženski odnosi. Da li ste ikada čuli da se desio nešto slično ovome?

Sigurno ste barem  nekada imali dejt kojim niste bili baš najbolje zadovoljni. Da li vam je bilo teško da to sve  objasnite drugoj strani?

E pa, dešava se da muškarci neće da vas čuju nego teraju po svom, ali skoro nikad se ne dešava da, jednom kad shvate da nema ništa od drugog dejta, traže da im refundirate novac koji su potrošili na prvom dejtu.Muškarci mogu biti svakakvi prema ženama, ali retko se dešava da budu ovako sitničavi.

Razumljivo je, ako dečko da devojci da vozi njegov auto, da će ga tražiti nazad ako ga devojka ostavi, ali da joj traži da mu vrati novac jer joj je platio piće kad su izašli, to je baš previše. Ali,vjerovai ili ne, i to se desilo.

Naime, devojka je izašla s dečkom na piće, on je platio, razišli su se i onda je usledila sledeća sms prepiska:
“Bilo je lepo sinoć, hoćeš da se vidimo ponovo?”

– I meni je bilo lepo, zaista si divna osoba, ali sigurna sam da nismo jedno za drugo, ja sam više rezervisana osoba, a ne želim da menjam tebe, želim ti više sreće na sledećem dejtu.

– Hoću da ti pokažem svoje kulinarske veštine, hoćeš da dođeš na večeru u utorak ili sredu uveče sledeće nedelje?

– Hvala na pozivu, ali imam planove tih dana, a imaću i puno obaveza na poslu sledeće nedelje.

Ali on ne odustaje:
– Naravno, prva nedelja posle uskrsa je uvek gužva, kad ćeš moći onda?

– Hvala ti, ali, kao što rekoh, mislim da nismo jedno za drugo, ne bih da ti trošim vreme.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  VELIKO IZNENAĐENJE: Kristijan Golubović ušao u "Parove" ali veće iznenađenje je njegova pratnja

– Mislim da ipak imamo neki potencijal i da bismo mogli da ga istražimo ;). Hajde da se vidimo još jednom kod mene na večeri i ako ne bude išlo, batalićemo. Ne ličiš mi na nekog ko tako lako odustaje ;). Kad možeš? Napraviću nešto ukusno za večeru i biću dobar prema tebi za desert ;).

– Hvala, ali ne delim tvoj pogled na celu stvar! Sigurna sam da ćeš naći kome da kuvaš.
– … nedostaje deo poruke… da mi vratiš pare, bilo bi fer.

– Naravno da ću da ti vratim pare, ako je to ono što želiš. Platila bih i ja jednu turu sinoć, ali je postalo previše bučno. Daj mi broj računa u banci i reci mi koliko je koštalo piće.

– Koštalo je 4,5 funti (oko 6 evra, odnosno, manje od hiljadu dinara), broj računa je: …

– Vau. Ovo potvrđuje da definitivno nisi onaj pravi.

– Pa, izgladalo mi je da si lepa, pametna žena i da sam uživao u razgovoru, Nervira me što nisi fer i ne želiš da mi pružiš još jednu šansu. “Ja sam rezervisana”, e pa ja sam direktan i otvoren (što znači da ne igram nikakve igre). Rekla si da voliš suprotnosti… U svakom slučaju, molim te vrati mi pare i da završimo s tim.

I taman kad ste pomislili da je to napisao u besu i da se više nikad neće javiti, on ponovo  iznenađuje:
Jesi li uplatila novac?…

Podijeli članak:

Napisano od moderator2

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!