VOLI MUŠKARCE I BRAK MU JE PARAVAN: Milan Kalinić šokirao javnost izjavom!!!

Lifestyle

“…i da mu je patetično mali…”
Ekipa poznate TV emisije je posetila jedno stnimanje gde je uspela da zabeleži kako se snašao dobro poznati voditeljski dvojac Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, koji je početak intervjua pred kamerama iskoristio priliku da se našali na svoj račun, ali i račun svoje koleginice.

” Šta da ti kažem, svašta se priča o njima. Za ovog malog plavog i da voli muškarce, da mu je brak paravan, da ima patetično mali IQ ”  našalio se Kalinić odmah na početku, a onda je reč prepustio dragoj koleginici, sa kojom je, takođe, radio pre punih pet godin..a.

“Kao da smo nastavili da radimo zajedno, ali zaista. Kao da nije ni bilo pet godina ove pauze”  kazala je Katarina, koja je nakon duge pauze na snimanju kviza osetila još bolju i pozitivniju energiju.

“Katarina je jedna od mojih koleginica koje me prate na pravi način”  nahvalio ju je Kalinić, dok je Katarina, ipak, imala potrebu da istakne da njih dvoje nisu uvek bili u sjajnim odnosima…

“Ti i ja, kad smo radili “Sve za ljubav”, malo smo se svađali, malo ovako, malo onako”  prisetila se sada nasmejana voditeljka, koja jedva čeka emitovanje prvog izdanja spektakularnog kviza…

srbijadaas

 

 

 

Podijeli članak: