Estrada
0

Voditelj objavio sliku sa Marinom Tucaković, pa svojim komentarom iznenadio sve!!! (FOTO)

On se fotografisao sa Marinom u jednom beogradskom restoranu, a svojim komentarom o njenom zdravstvenom stanju obradovaoe sve fanove. Marina Tucaković već neko vreme vodi borbu sa opakom bolešću, a u najtežim trenucima podršku joj pružaju kako porodica i prijatelji tako i mnogobrojne kolege…. Makedonski šoumen Boki 13 je u prijateljskim odnosima sa Marinom, a […]

Podijeli članak:
Voditelj objavio sliku sa Marinom Tucaković, pa svojim komentarom iznenadio sve!!! (FOTO)

On se fotografisao sa Marinom u jednom beogradskom restoranu, a svojim komentarom o njenom zdravstvenom stanju obradovaoe sve fanove.

Marina Tucaković već neko vreme vodi borbu sa opakom bolešću, a u najtežim trenucima podršku joj pružaju kako porodica i prijatelji tako i mnogobrojne kolege…. Makedonski šoumen Boki 13 je u prijateljskim odnosima sa Marinom, a sada je podelio trenutke u kojima uživa sa njom u jednom beogradskom restoranu i svojim komentarom o njenom zdravstvenom stanju obradovao sve.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Nevjerovatno je to što joj se dešava:Velika porodična drama Tanje Savić

” Ovo je moja nadraža slika, sa najdražom ženom na svetu!”  – napisao je Boki u opisu fotografije, koja je pokrenula veliki broj komentara, a potom dodao:

“Marina je super, odlično se oseća i odlično izgleda!”

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!