Vlasta iz Šapca se bavila CRNOM MAGIJOM: Đavo mi je ubio ćerku,a ja sma uradila ovo…

Zabava

Na jeziv način je platila sve svoje grehe….

Već godinama ceo Šabac priča o Vlasti koja je nekada bila vračara, ali do dana današnjeg nije otkriveno da li je ova priča istinita ili je u pitanju samo jedna od niza urbanih legenda… Ovo je priča o njenom životu!!!

Naime Vlasta (48) ni u ludilu se, kako tvrdi, ne bi upustila u “đavolji posao” da je znala da će joj upravo  bavljenje crnom magijom bukvalno uništiti cijeli život. Posle niza tragedija koje su joj se dogodile,,ona je odlučila  da pobegne od prošlosti i potraži svoju oazu mir.a. Vlasta, inače rođena Šapčanka, već tri godine živi u Bečićima.

Iako ona nema stalno zaposlenje, govore da je srećna što je uspela da pronađe duševni mir onog trenutka kada se okrenula pravoslavnoj veri, a batalila igranje s demonskim silama i poigravanje s ljudskim životima.

Za svoje grehe nekadašnja vračara govore da ne plaćaju samo oni koji su od crnih magova tražili pomoć kako bi pridobili nešto ili nekome naneli zlo… Đavo naplaćuje krvavi danak i crnim magovima.

“To se i meni desilo. Platila sam za sve svoje grehe. I još plaćam. Prvo je mog supruga na poslu spržila struja. Potpuno je ugljenisan. Pre muževljeve tragične smrti u razmaku od dva dana upokojili su se i moji roditelji. Nisam shvatila da su te nesreće bile opomena da batalim đavolji posao i nakon dve godine desilo se ono što me je najviše zabolelo i boleće me dok sam živa…. Izgubila sam kćerku Anju na njen 18.rođendan “ govori Vlasta.

 

“Moje dete je u jednoj diskoteci s društvom čekalo ponoć da dune u svećice na rođendanskoj torti kada je pogodio zalutali metak…. Izdahnula je na licu mesta, a ja ni danas ne mogu da se oporavim od tog šoka. Sad shvatam da je sve što mi se dešavalo bilo opomena da prestanem da se bavim crnom magijom i da ljudima nanosim zlo. Da sam na vreme prestala, verovatno bih spasila svoju porodicu “ govori Vlasta, koja se zahvaljujući molitvama i postu, vratila na pravi put.

Podijeli članak: