Vladimir Marjanović pravio selfi na Jeleninom grobu? Još jedan čudan detalj iz pronađenog telefona…

Vijesti

U mobilnom telefonu Vladimira Marjanovića, svekra brutalno ubijene folk pevačice Jelene Marjanović (33), je pronađen  veliki broj zaista šokantnih fotografija, a među njima i Vladimirov selfi na Jeleninom grobu,tako  piše Srpski telegraf. Zaista morbidne igrarije Marjanovića su otkrivene sasvim slučajno, kada je Jelenin svekar nedavno izgubio mobilni telefon… Mladić koji ga je odneo u policiju, kada je video Jelenine slike u njemu, rekao je da je telefon bio prilično oštećen.

“Moj otac je pronašao telefon u neposrednoj blizini porodične kuće Marjanovića. Mobilni je bio skroz uništen jer je najverovatnije automobil prešao preko njega “ govori  ovaj meštanin Borče.

Prema navodima iz policije, najviše je bilo snimaka sa slavlja, rođendana, kao i fotografija male Jane…. Ono što je šokiralo jesu fotografije koje su Marjanovići napravili na groblju Zbeg u Borči. Među njima je bio i Vladimirov selfi pokraj Jeleninog spomenika…Mladić koji je pronašao telefon se uplašio, a vrlo brzo se pročulo među njegovim društvom do kakvog je telefona došao… Uskoro su mu na vrata zakucali i policajci. Dao je detaljnu izjavu i potpisao.

O pronalasku telefona detaljno je saslušan i njegov otac, koji je zatražio da se i poligrafski testira kako bi dokazao da je njegov sin do telefona došao slučajno.

Vladimir Marjanović  beogradskim je medijima priznao da je izgubio mobilni telefon, ali, navodi on, niko ga nije pronašao niti kontaktirao.

Telegraf

Podijeli članak: