VIŠE NEGO POJEDINI PJEVAČI: Evo koliki je honorar Kija dobila za pojavljivanje u diskoteci! ŠOK

Rijaliti

Kristina Kija Kockar imala je svoje prvo gostovanje u jednom klubu u Njemačkoj, za koji je dobila honorar od čak 2.000 eura samo da se pojavi na bini, tako saznaje Kurir. Osim honorara koji je zaradila u Ofenbahu, bivšoj stjuardesi gazda lokala platio i avionsku kartu i hotelski smještaj.

Bivšoj stjuardesi i još uvijek zakonitoj supruzi Slobe Radanovića se višestruko isplatilo učešće u prvoj sezoni “Zadruge”. Osim osvojenog prvog mjesta, za šta je nagrađena sa 50.000 eura, pravi uspjeh i finansijsku dobit tek je očekuje.

Dok pažljivo bira muzičke saradnike i prvu pjesmu koju će snimiti, Kija već polako počinje sa tezgarenjem i to u dijaspori. Prvo pojavljivanje imala je u Ofenbahu, baš u klubu u kojem je prije nekoliko dana nastupao Sloba, gdje je publika skandirala Kristinino ime… Tada je vlasnik lokala riješio da ispuni želju svojim posjetiocima da vide uživo svog favorita u “Zadruzi”.

“Kada su je pozvali i predložili joj da dođe kao specijalna gošća, Kija je bila iznenađena ponudom jer tako nešto nije očekivala. Znala je da ima dosta obožavalaca koji su je podržavali tokom učešća u rijalitiju, ali nije ni sanjala da će jednog dana zarađivati od svog pojavljivanja na javnim mjestima…

Ona je pristala da otputuje u Ofenbah i pozdravi svoje fanove sa bine jer je dobila odličan honorar. Gazda kluba joj je unaprijed dao 2.000 eura za to što će uraditi, a takođe joj je platio i povratnu avionsku kartu i hotelski smještaj. Ako njena popularnost nastavi da raste i u narednom periodu, vjerovatno će dobijati i više novca za pojavljivanje u diskotekama, a kasnije i za pjevanje”, kazao je naš sagovornik blizak pobjednici “Zadruge”.

U razgovoru za Kurir Kockareva je priznala da joj prija popularnost koju joj je donijelo učešće u rijalitiju.

 

“Jedva čekam da odem u Ofenbah. Prijaće mi taj put poslije svega kroz šta sam prošla za ovih šest mjeseci, a biće mi drago i da sretnem sve te ljude u dijaspori koji me vole…

Meni je sve ovo pomalo i čudno, nisam planirala da se bavim pjevanjem, a imam toliko ponuda u vezi sa tim. Ako nađem dobru pjesmu, ja ću je snimiti i pokušaću da se okušam u muzici. Ništa neću na silu da radim, zasad mi sve ovo samo prija, a vidjećemo hoću li se tome ozbiljno posvetiti”, rekla  je ona na snimanju Ami Dži šoua prije nekoliko dana.

Podijeli članak: