Rijaliti
0

VIP pobjegulja: Voditeljka elitna pros..tutka pobjegla iz Srbije u strahu od hapšenja! Dobro unovčila tijelo!

TV voditeljka čije se fotografije nalaze u jednom od kataloga estradnih pros..tutki pobjegla je iz zemlje u paničnom strahu od hapšenja, saznaje Kurir. Ona se trenutno nalazi u jednoj evropskoj zemlji, u koju je otišla na dan velike policijske akcije u kojoj je uhapšeno nekoliko m.kroa i pros..tutki, a one će zbog bavljenja najstarijim zanatom […]

Podijeli članak:
VIP pobjegulja: Voditeljka elitna pros..tutka pobjegla iz Srbije u strahu od hapšenja! Dobro unovčila tijelo!

TV voditeljka čije se fotografije nalaze u jednom od kataloga estradnih pros..tutki pobjegla je iz zemlje u paničnom strahu od hapšenja, saznaje Kurir.

Ona se trenutno nalazi u jednoj evropskoj zemlji, u koju je otišla na dan velike policijske akcije u kojoj je uhapšeno nekoliko m.kroa i pros..tutki, a one će zbog bavljenja najstarijim zanatom platiti novčanu kaznu u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara, koja će tek stići na njihovu adresu Čim je otišla u inostranstvo, voditeljka je nestala sa svih svojih društvenih mreža, koje je ugasila, a i odmah je obrisala i sve provokativne fotografije sa sajtova na kojima se reklamirala, tvrde upućeni.

“Zanosna crnka je baš unovčila svoje tijelo. Bila je jedna od skupljih djevojaka u katalogu, imala je ekstra tarifu. Od bavljenja pros..tucijom zaradila je i za luksuzni stan i automobil. Ona je bila jedna od najtraženijih djevojaka koje se bave tim poslom, jer su je m.kroi nudili kao djevojku koja je najbolja u s.ksu, pa je samim tim imala i privilegiju da bira s kojim će od klijenata biti. Nju nije mogao da ima svako, već samo koga ona izabere. Svi muškarci koji su bili s njom kažu da jeste zaista vrhunska” – priča naš izvor, pa nastavlja:

” Voditeljka je najprije radila za uhapšenog m.kroa Duška Banjca, Kajinog menadžera i kuma. Međutim, tikva između njih dvoje je pukla prije dvije godine zbog 1.000 eura. Poslije toga počela je da sarađuje i s bivšom ženom poznatog pjevača koja je madam, i to jedna od glavnih. Kada je počela najnovija akcija hapšenja, brže-bolje je otišla u inostranstvo. Odmah je krenula da uklanja tragove. Kad je vidjela svoju fotografiju u jednom od kataloga koje je Kurir objavio, pretrnula je od straha, jer joj je jasno da je otkrivena i plaši se da će i njeno ime kad-tad osvanuti u medijima. Sada je još van zemlje, gdje čeka razvoj situacije, za sada ne razmišlja o povratku u Srbiju “- završava naš izvor dobro upućen u elitnu pros..tuciju.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Sloba morao da navede 5 Kijinih vrlina, ona vikala: ĆUTITE, PRVI PUT OVO ČUJEM! Evo šta je sve rekao i kako je Kristina reagovala kad je završio!!! (FOTO)

 

Podsjetimo, iako je voditeljka bila zvijezda među pros..tutkama koje je podvodio uhapšeni Banjac, do sukoba između njih dvoje došlo je 2020. godine, kada joj je u Njemačkoj navodno nestalo 1.000 eura. Tada je na aerodromu u Beogradu njena majka dočekala Duška s bejzbol palicom i tražila mu da vrati novac njenoj kćerki. Nakon tog incidenta njih dvoje su prekinuli svaku saradnju.

 

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!