VIP pobjegulja: Voditeljka elitna pros..tutka pobjegla iz Srbije u strahu od hapšenja! Dobro unovčila tijelo!

Rijaliti

TV voditeljka čije se fotografije nalaze u jednom od kataloga estradnih pros..tutki pobjegla je iz zemlje u paničnom strahu od hapšenja, saznaje Kurir.

Ona se trenutno nalazi u jednoj evropskoj zemlji, u koju je otišla na dan velike policijske akcije u kojoj je uhapšeno nekoliko m.kroa i pros..tutki, a one će zbog bavljenja najstarijim zanatom platiti novčanu kaznu u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara, koja će tek stići na njihovu adresu Čim je otišla u inostranstvo, voditeljka je nestala sa svih svojih društvenih mreža, koje je ugasila, a i odmah je obrisala i sve provokativne fotografije sa sajtova na kojima se reklamirala, tvrde upućeni.

“Zanosna crnka je baš unovčila svoje tijelo. Bila je jedna od skupljih djevojaka u katalogu, imala je ekstra tarifu. Od bavljenja pros..tucijom zaradila je i za luksuzni stan i automobil. Ona je bila jedna od najtraženijih djevojaka koje se bave tim poslom, jer su je m.kroi nudili kao djevojku koja je najbolja u s.ksu, pa je samim tim imala i privilegiju da bira s kojim će od klijenata biti. Nju nije mogao da ima svako, već samo koga ona izabere. Svi muškarci koji su bili s njom kažu da jeste zaista vrhunska” – priča naš izvor, pa nastavlja:

” Voditeljka je najprije radila za uhapšenog m.kroa Duška Banjca, Kajinog menadžera i kuma. Međutim, tikva između njih dvoje je pukla prije dvije godine zbog 1.000 eura. Poslije toga počela je da sarađuje i s bivšom ženom poznatog pjevača koja je madam, i to jedna od glavnih. Kada je počela najnovija akcija hapšenja, brže-bolje je otišla u inostranstvo. Odmah je krenula da uklanja tragove. Kad je vidjela svoju fotografiju u jednom od kataloga koje je Kurir objavio, pretrnula je od straha, jer joj je jasno da je otkrivena i plaši se da će i njeno ime kad-tad osvanuti u medijima. Sada je još van zemlje, gdje čeka razvoj situacije, za sada ne razmišlja o povratku u Srbiju “- završava naš izvor dobro upućen u elitnu pros..tuciju.

 

Podsjetimo, iako je voditeljka bila zvijezda među pros..tutkama koje je podvodio uhapšeni Banjac, do sukoba između njih dvoje došlo je 2020. godine, kada joj je u Njemačkoj navodno nestalo 1.000 eura. Tada je na aerodromu u Beogradu njena majka dočekala Duška s bejzbol palicom i tražila mu da vrati novac njenoj kćerki. Nakon tog incidenta njih dvoje su prekinuli svaku saradnju.

 

Podijeli članak: