VIKI PREKIPJELO: Muka mi je od Karleuše, napuštam Grand!!!

Estrada

Poznata folk pevačica Viki Miljković je definitivno rešila da više ne toleriše verbalne napade Jelene Karleuše! evačica je zaprijetila Saši Popoviću da će napustiti žiri „Zvezda Granda“ ako „maloj od skandala“ ne skrene pažnju na njeno  ponašanje.

 “Na posljednjem snimanju Viki je poludjela zbog Karleuše. Zato je Popoviću jasno stavila do znanja da neće više da trpi neprijatnosti pred širokim auditorijumom. Saša je sad na velikim mukama jer mora da riješi problem. On je između dvije vatre, stalo mu je i do Viki i do Jelene jer obe prave odličan šou, ali moraće da ih pomiri jer je Viki riješila da napusti žiri “ govori  naš dobro obaviješteni izvor.

Posljednja svađa je bila definitivno najžešća…. JK je poručila Viki da nije ni dobra riba ni dobra pjevačica i da su je doveli u „Grand“ da bi bila njeno meso. Miljkovićka joj je tada odbrusila da joj je muka od nje.

“Dosta više s tom tvojom macom, ona je olinjala. Mnogo pričaš, a malo daješ “ kazala  je Viki, aludirajući na Jelenin hit „Ide maca oko tebe“.To ipak nije sve – ona je koleginici zamjerila da nije stručna.

” Ti kao da si Vidovita Zorka, pa tačno znaš kakvu će sudbinu doživjeti takmičari “ kazala  joj je Miljkovićka.

Zategnuta situacija između Viki i JK je mnogo iznervirala i Mariju Šerifović.

” E, j*bem ti sunce u pi*ku “  viknula je na sav glas pop zvijezda.

(Kurir)

Podijeli članak: