VIKI HOĆE DA NAPUSTI ZVEZDE GRANDA: Evo koji pjevač dolazi na njeno mjesto!!!

Estrada

Posljednjih nedjelja u popularnoj emisiji Zvezde Granda napadi na pjevačicu Viki Miljković od strane ostalih članova žirija sve su brutalniji i sve su agresivniji. Čak je ona nekoliko puta doživjela takve neprijatnosti sa kakvima se do sada nikada nije srela u karijeri.

Čak je i njena majka izjavila kako je savjetovala svoju kčerku Viki da napusti žiri jer su se svi urotili protiv nje i da nema potrebe da ona sve to trpi….

U poslednjoj emisiji Viki se sukobila sa Popovićem koji joj je tom prilikom rekao kako ima 86 kandidata za novi sastav žirija te da malo pripazi na svoje ponašanje. U večerašnjoj emisiji” Zvezda Granda” , Viki je ponovo doživjela šok kada ju je članica žirija Marija napala i pri tom joj i psovala , kako saznajemo to je kap koja je prelila čašu te Viki ozbiljno razmišlja da napusti Zvezde Granda.

Ako Viki ovog puta stvano ode Saša već ima dobru zamjenu a navodno šuška se da bi Adil trebao postati novi član žirija. Uzeći u obzir da je već prošle sezone bio u toj ulozi na kratko i jako se dobro snašao a gledaoci su bili i više nego oduševljeni.

Ipak, u narednim danima saznati ćemo kakvu će odluku donijeti prvi čovjek Grand produkcije.

eturneja

Podijeli članak: