VIJEST OBIŠLA BOSNU, DODIKOV SIN ODMAH POSLIJE VJENČANJA ISTUKAO ŽENU: Evo šta je istina!!

Nekategorisano

Vijest je u kratkom roku obišla Bosnu i Hercegovinu. Prema njoj, navodno je Igor Dodik, sin Milorada Dodika, brzo nakon vjenčanja udario svoju suprugu Ivanu. Odmah da kažemo – vijest NIJE ISTINITA!

Neistinita vijest je objavljena  na šaljivom portalu i očito je satiričnog sadržaja.

Naime, u tekstu se prvo podsjeća da je vjenčanje bilo skupo i tvrdi da je na ženidbu sina predsjednik manjeg BiH entiteta Milorad Dodik potrošio veliku sumu novca.

I dok je taj dio istinit, na spomenutom portalu dalje slijedi ovaj tekst, koji je očito plod mašte autora, u što se možete i sami uvjeriti:

– Igor Dodik je udario svoju suprugu Ivanu nakon kraće ali žučne rasprave u kući u Laktašima, doznaje portal Sarajevo365.com od izvora bliskog familiji Dodik. Prema tvrdnji ovog izvora koji u strahu za svoj život želi ostati anoniman, svađa između skoro vjenčanih Igora i Ivane Dodik trajala je svega par minuta, nakon čega je Igor udario Ivanu.

“Nisam mogao da vjerujem šta se dogodilo, sve je bilo u redu dok se Ivana nije našalila da bi Mile bio bolji kao mesar, a ne kao političar.” govori pouzdani izvor.

Ivana je prošla bez ikakvih povreda, a slučaj niko nije prijavio policiji.

Treba dodati i to da su ovu informaciju odmah demantovali svi članovi porodice Dodik.

(Doznajemo.com)

Podijeli članak: