Vijest da će Karleuša biti u žiriju Zvezda Granda izazvala je HAOS, a samo JEDAN DAN nakon objave promo snimka desilo se nešto NEVJEROVATNO!

Estrada

Do početka nove sezone “Zvezda Granda” dijeli nas samo par dana. Gledaoci u BiH će i ove godine popularno takmičenje moći pratiti putem OBN TV, a izgleda kako se upravo Bosanci najviše raduju ovoj suboti, naročito zbog popularne pjevačice koja će se naći u žiriju, a na koju niko ne ostaje ravnodušan.
Naravno, riječ je o Jeleni Karleuši, “zlatnoj ribici” Saše Popovića, zahvaljujući kojoj će se očigledno oboriti svi rekordi gledanosti, a ukoliko je suditi prema samo jednoj promo najavi, pred nama je itekako zanimljiva sezona.

Tako je samo jedan dan nakon što je Karleuša objavila promotivni snimak i najavila učešće u žiriju “Zvezda Granda”, isti postigao nevjerovatnu gledanost i preko 120.000 pregleda, što ga je automatski svrstalo na četvrto mjesto najpopularnijih video snimaka na You Tube-u za teritorij Bosne i Hercegovine.

Naravno, vrlo je moguće kako će se YouTube snimak žustre najave Karleušinog žiriranja u “Zvezdama Granda” do subote, to jeste početka emitovanja smjestiti na prvo mjesto najpopularnijih video materijala za BiH.

Dakle, ako je samo jedan promotivni snimak izazvao ovoliko pažnje, onda se da zaključiti kako Saša Popović može zadovoljno trljati ruke, jer je pred nama očito sezona Zvezda Granda koja će oboriti sve rekorde gledanosti.

Ekskluziva.ba

Podijeli članak: