Vest koja potresa SVET: Zbog ovoga se razvode Viktorija i Dejvid Bekam!!!

Lifestyle

“Mnogo brakova pokleklo je pod pritiskom. Mislim da je to razlog zbog kojeg je Viktorija postala tako povučena. Sad su u fazi kad su se zasitili jedno drugoga”  rekao  je izvor.
Foto: Profimedia
Prema najnovijem izdanju američkog časopisa OK!  poznati par Viktorija i Dejvid Bekam se rastaju posle cijelih  16 godina u braku. Prema spomenutom časopisu reč je o razvodu vrednoj milijardu dolara, a Viktorija je navodno već sklonila i tetovažu posvećenu njihovom venčanju.

“Nakon što su godinama radili na poboljšanju svog odnosa, nisu našli drugi izlaz iz situacije u kojoj su se našli. Međutim, papire za razvod još nisu potpisali jer su trenutno prezauzeti svojim karijerama, a sve žele da urade što je moguće više diskretno”, tvrdi ovaj izvor za časopis OK!.

 

Ovaj poznati par još je u prošlosti prolazio kroz bračnu krizu, pa se 2004. godine šuškalo da je Dejvid varao Viktoriju, ali je on to žestoko negirao.

“Mnogo brakova je pokleklo pod pritiskom. Mislim da je to razlog zbog kojeg je Viktorija postala tako povučena. Sad su u fazi kad su se zasitili jedno drugoga”, rekao je izvor.

Par nema predbračni ugovor što bi moglo da dovede do određenih problema kod razvoda.

“Poslednja stvar na svetu koju Viktorija i Dejvid žele je da oštete svoje carstvo“, aludirao je izvor na njihovo bogatstvo.

Par ima četvoro dece. Upoznali su se 1997. godine, a venčali su se 1999. godine.

(Jutarnjihr/Čaršija.info)

Podijeli članak: