Vijesti
0

VEST KOJA JE UPRAVO STIGLA! Tela nestalih Srba pronađena na planini, jedna stvar je posebno jeziva!!! (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

Tela dva planinara iz Srbije su pronađena na planini Volujak u pograničnom delu između Bosne i Hercegovine i Crne Gore. * Tela dva planinara iz Srbije pronađena su na planini Volujak. * Na teritoriji planine Volujak takođe je pronađen automobil beogradskih registarskih tablica, koji je verovatno pripadao stradalim planinarima. * Još nije poznato šta je […]

Podijeli članak:
VEST KOJA JE UPRAVO STIGLA! Tela nestalih Srba pronađena na planini, jedna stvar je posebno jeziva!!! (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

Tela dva planinara iz Srbije su pronađena na planini Volujak u pograničnom delu između Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

* Tela dva planinara iz Srbije pronađena su na planini Volujak.

* Na teritoriji planine Volujak takođe je pronađen automobil beogradskih registarskih tablica, koji je verovatno pripadao stradalim planinarima.

* Još nije poznato šta je dovelo do ovog tragičnog događaja, što stvara posebnu misteriju oko ovog slučaja

Kako je saopšteno iz Gorske službe spasavanja RS – Stanica Foča, informacije o nestanku državljana Srbije dobili su od Republičke uprave civilne zaštite i MUP-a Srpske, a tela su pronašli juče na oko 17 sati na 1.700 metara nadmorske visine.
Dodaje se da su se planinari otisnuli oko 200 metara niz stene, prenose “Nezavisne”.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  VAŽNO ZA NAŠE GRAĐANE, OVO MOŽETE DA URADITE JOŠ SAMO DANAS! U vašem je interesu

“Oni su bili smešteni u Hotelu Mladost NP Sutjeska i planirali uspon na Lebršnik. Čitav slučaj preuzima Crna Gora pošto se nalaze 1.500 metara na teritoriji Crne Gore”, saopšteno je iz GŠ RS – Stanica Foča.Na teritoriji planine Volujak  takođe je pronađen automobil beogradskih registarskih tablica, koji je verovatno pripadao stradalim planinarima.

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!