Verovao joj je da ga iskreno voli: Njihov brak ZAPANJIO JE CELO SELO, a sada se konačno zna PRAVA ISTINA o plavuši

Ljubav

Ceo svet podsmevao se ljubavnim pesmama koje je posvetila “krezubom čobaninu”. Cela bizarna priča o lepotici i klošaru, kako su ih nazivali mediji, konačno je dobila kraj…Bila je to veoma praktično vest godine -zanosna Parižanka po imenu Sandrin Devijar se udala  za 26 godina starijeg čobanina Marsela Amfua (68)…Starac potpuno neuglednog izgleda koji živi u skromnoj kući, bez struje i vode sigurno ne zvuči kao idealan muškarac. Zbog toga priča o njemu i njegovoj novoj ženi, je vrlo negovanoj plavuši i izazivala toliko pažnje…

Možda je rešenje ove misterije ležalo u njenom zanimanju??? Jer, je Sandrin agent za prodaju nekretnina, a sa Marselom se upoznala baš zato što je želela da kupi njegovo imanje. On je, naime, na svoje ime imao pet baraka vrlo blizu ski centra na Alpima. Tih par neuglednih barakica, ali i imanje koje je imao vredelo je oko milion evra, budući da na toj lokaciji kvadrat košta oko 3.500 evra.

Marsel je odbio ponudu za kupovinu, ali ne i Sandrin. Ljubav je, govore, uskoro planula. U to niko nije verovao, a Sandrin je, da bi dokazala svoju ljubav, snimila i ljubavnu pesmu zajedno sa pratećim spotom.

Ipak, nije uspela u nameri da ubedi svet da ona  zaista voli Marsela. Svi su bili uvereni da želi da se dokopa imanja. Onda su se 2011. godine venčali uprkos tome što su Marsela svi upozoravali da nju interesuje samo njegov novac… A njihove sumnje je potkrepljivala  činjenica da se nakon venčanja Sandrin nije preselila kod Marsela, već je nastavila da živi i radi u Parizu, a njega je obilazila kada je imala vremena…

Svega godinu dana nakon braka, Marsel je sa dva prijatelja doživeo saobraćajnu nesreću. Njih dvojica bili su dobro, ali Marsel je poginuo. Celo selo bilo je uvereno da iza svega stoji upravo Sandrin…Nedugo po sahrani, Sandrin je počela da zahteva da se stanari iz Marselovih baraka isele, jer sada bi po pravilima to trebalo da bude njeno imanje…

Međutim, tu je Sandrin dočekao hladan tuš, jer Marsel je sve te brvnare ostavio svojim stanarima. Novac je ostavio porodici i prijateljima. Ukratko, Sandrin nije dobila ni cvonjka.

Tu je negde interesovanje sveta i medija za ovu priču i splasnulo, ali ne i Sandrinino interesovanje za brvnare koje joj, bila je uverena, pripadaju. I ta priča, prenose francuski mediji, dobila je epilog pre svega dva meseca.Sandrin je, piše francuski list “Liberation” sve do novembra 2017. godine pokušavala da sudskim putem dođe do imanja. I sud je konačno doneo odluku koja glasi da je testament Marsela Ampua potpuno validan.

Celo selo od nekih 520 stanovnika slavi tu odluku jer veruju da je to jedino pravedno. Jer, u testamentu koji je pronađen maja 2013. godine jasno, između ostalog piše da ženi ne ostavlja ništa.Sandrin (48) s druge strane i dalje tvrdi da je testament lažan. Pokušavala je i da dokaže na sudu da je Marsel zapravo želeo da izbaci svoje stanare iz baraka, a tvrdi i da su baš ti stanari “iskoristili Marselovu dobrotu” i da su ga naterali da to napiše. Jer, tvrdi ona, vidi se da to nije napisano spontano.

Međutim, u toku suđenja je otkriveno i još nešto što Sandrin nikako ne ide u prilog. U njemu Marsel traži način da okonča brak koji “nikada nije konzumiran, uprkos tome što Sandrin tvrdi suprotno..

Ovaj brak je sklopljen samo zbog nasledstva” – glasi Marselovo pismo koje je napisao 23. oktobra 2012. godine. S druge strane, na to je Sandrin na suđenjima iznosila stvari poput omota čokolade koji joj je Marsel kupio, gde piše “Sandrin, uprkos tome šta ljudi pričaju, nikada nisam sumnjao u tvoja osećanja… Volim te i znam da i ti mene voliš” – glasila je poruka koju je napisao svega četiri dana pred tragediju, 24. novembra 2012. godine…

Ipak, ti “dokazi” ništa nisu vredeli pred sudom… Priča o Sandrin pre dva meseca dobila je konačan epilog i definitivno ostaje bez nasledstva.

T.G

Podijeli članak: