Veliko upozorenje za sve naše građane! Za nekoliko sati kreće strašno nevreme! Pogodiće nas grmljavina i jaka…

Vijesti

Meteo prilike u Srbiji narednih dana neće biti po želji većine naših građana, jer ponovo ulazimo u period nestabilnosti…Dva dana trajalo je lepo i “ujednačeno” vreme, ali tome je danas došao kraj, jer se sprema kiša sa grmljavinom.

Poslije podne i uveče nas čeka promena vremena, lokalno, sa pljuskovima.

Što se tiče narednih 7, a možda i 10 dana, preovlađivaće slično vreme,, sa padavinama i maksimalnim dnevnim temperaturama do 25 stepeni…

Štaviše, zasad se za kraj maja najavljuje pad temperature, pa će biti prijatnih 20 stepeni, ali pošto je to period od preko 7 dana, treba uzeti s rezervom. Nešto hladnije, po običaju, biće na severu zemlje, za 3-4 stepena, dok bi na jugu bilo malo toplije, ali opet, ne sa temperaturama iznad 25-26 stepeni…

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima ali i grmljavinom.

Više padavina očekuje se u centralnim i južnim krajevima… Po podne u severnim krajevima će doći do delimičnog razvedravanja. Vetar umeren i jak severni, severozapadni krajem dana i u toku noći u slabljenju.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Po podne se očekuje delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak severni, severozapadni krajem dana i u toku noći u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 16 C, najviša dnevna oko 24 stepena.

srbijadanas

Podijeli članak: