Veliko prokletstvo! Osmoro mrtvih u kući male Anđe, a počelo je kad su leš sklonili i napravili SVADBU!!!

Vijesti

Kao da je ukleta kuća u kojoj je živela malena Anđa.

Smrt Dalibora Stefanovića, ujaka male Anđeline (3) koju je prošle godine silovao i ubio Vladica Rajković, meštanin Vratarnice,je  podgrejala seoske priče o ukletoj kući u kojoj živi porodica Stefanović. U ovom domu na veoma  tragičan način je umrlo čak osmoro ljudi, od kojih je čak četvoro dece.

Još jedan nesrećan slučaj je podsetio stanovnike Vratarnice na zlu kob porodice i ove kuće. Podsetimo, Dalibor je nedavno stradao kad je na njega palo drvo u šumi.

“Daliboru je umrlo dvoje dece. Sećamo se Lazara, on je imao samo šest meseci kad je iznenada preminuo. Pre toga mu je umrla ćerkica, ali ne mogu da se setim da li je ona bila mlađa od malenog Lazara. Navodno, oni su bebu uveče stavili u kolevku, uspavali je, a ujutru su je zatekli mrtvu” priseća se ovih veoma tragičnih događaja meštanka.
Anđelina, čerka Daliborove sestre Danijele,je  monstruozno ubijena prošle godine. Ona je s majkom živela u istoj kući s Daliborom i upravo je Dalibor 10. jula 2016, kad je njegova sestričina nestala s rođendanskog slavlja u komšiluku, prvi posumnjao da ju je oteo Vladica Rajković.

“Bila je na rođendanu Vladičinog bratanca. Odatle ju je odveo i ubio. Daliboru je tad žena bila trudna. Porodila se posle Anđelinine smrti “ govori komšinica Persa.

Ona navodi da su Stefanovići kuću u kojoj žive u Vratarnici nasledili od bake koju su čuvali, a koja je ostala bez porodice.

“Baka je imala sina, snahu i unuka, koji su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći kad su se vraćali s mora. Nakon udesa, njihov automobil se zapalio i oni su izgoreli. Još pamtim tri sanduka u toj kući, u kojima je samo stajao pepeo “govori ova ista sagovornica.

Prva žrtva
Navodno, upravo je ta tročlana porodica bila prva žrtva prokletstva.

“Kada se taj čovek ženio, na dan svadbe mu je umrla baka. Oni su telo sklonili i odlučili da ipak održe veselje, pa da se posle toga sahrani… Kako se to dogodilo, u toj kući sve ide naopako i priča se da je ukleta. Najpre je on sa sinom i ženom poginuo, pa sad vidite šta se dešava sa Stefanovićima…. Najgore od svega je što su oni kao naslednici baku zaista pazili i propisno sahranili po svim običajima, ali se prokletstvo očigledno ne da skinuti”  kazala je na kraju komšinica.

srbijadanas

Podijeli članak: