VELIKO ČUDO: Šapnuo joj je ovih 7 riječi na uho, probudila se iz kome isti tren!

Lifestyle

Lyndee Pellettiere-Swapp je jedno jutro slučajno pala na kuhinjski pod i nažalost više se nije budila. Pronašao ju je njezin sin, Steven, koji ju je nastojao probuditi, ali 45-godišnjakinja nije reagirala na njegove pokušaje da ju vrati svijesti.Ona je nažalost pala u komu.

Punih 12 dana je Lyndee bila negdje između stvarnosti i snova. Članovi njezine obitelji i lječnici činili su sve kako bi došli do nje, ali nažalost ništa nije pomagalo.

Doktori  su im kazali kako ne mogu više ništa učiniti za nju. Jedan po jedan, svi članovi njezine obitelji razgovarali su s Lyndee, polako se opraštajući od nje. Lyndee je donor organa i njezin je stav, prije no što joj se sve ovo dogodilo, da ukoliko padne u komu, njezina obitelj “isključi aparate”.

“Sve sam čula što su govorili. Znam ko me je posjetio. Sjećam se kada mi je kćer čitala knjigu. Bilo mi je jako teško jer nisam mogla govoriti, micati se, komunicirati” , kazala je Lyndee.

Tek kada je čula razgovor između supruga, djece i liječnika koji su im priopćili da Lyndee umire, očajnički je nastojala uspostaviti kontakt sa njom. Ono što je bilo presudno za njeno buđenje, riječi su njezinog supruga, koje joj je šapnuo u uho, kada su isključili svu medicinsku opremu koja ju je održavala na životu.

“Bori se, ti si borac. Trebam te” , šapnuo joj je suprug u uho. I baš upravo te riječi bile su snaga koju je trebala da se probudi iz kome. Dogodilo se to u trenutku kada joj je u posjetu došla kćer. Lyndee se probudila i pitala svoju kćer: ” Zašto plačeš?”

Nakon svog iskustva Lyndee želi poručiti svima čiju su se bližnji našli u ovakvoj situaciji da nikada ne odustaju. Ona naglašava kako je baš sve čula, bila je, ipak svjesna svega što se oko nje događalo. Međutim, valja napomenuti kako su, u trenutku skidanja s aparata, liječnici bilježili moždanu aktivnost.

Iz svega što su prošli Swappovi su izvukli životne pouke koje sada žele proslijediti drugima. Poruke su to ljubavi i podrške upućene onima kojima je, baš kao i njima tada, najteže:

“Probudiš se jedno jutro i više ništa nije isto. Zato čuvajte svoju obitelj i nikada ih nemojte napustiti” , kazao je Steven.

“Samo zato što niste pri svijesti to ne znači da ne čujete. Trebate razgovarati s osobom u komi” , kazala je Lyndee.
(Net.hr)

Podijeli članak: