VELIKI UŽAS U VALJEVU: Pretučena majka momka koji je pucao na…

Vijesti

Valjevska policija je uhapsila I. M. (24) iz Valjeva zbog osnovane sumnje da pretukao majku mladića, koji se sumnjiči za ubistvo člana navijačke grupe “Delije” Damnjana Dragojlovića (26) u kafiću “Zipa”.

Kako se za sada saznaje, uhapšeni I. M. je pripadnik “Delija” i on se trenutno sumnjiči se da je pola sata posle ubistva njegovog druga Damnjana napao N. J., majku Sretena Nikolića (22), koji se sumnjiči za njegovo ubistvo.

On se sada tereti za krivično delo nasiliničko ponašanje, jer je N. J. naneo lake telesne povrede, a konstatovani su joj brojni krvni podlivi po telu. Nakon hapšenja I. M. priveden je tužiocu na saslušanje, a kako se saznaje, ispred zgrade Tužilaštva u Valjevu se okupilo oko 10-ak mladića, članova navijačke grupe “Delije”..

Protiv uhapšenog ranije je podneto više prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda,,, a između ostalog pre dve godine učestvovao je u napadu na “Žene u crnom”, tokom njihovog obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Damnjan Dragojlović,je  član navijačke grupe “Delije” ali i radnik obezbeđenja ubijen je u noći između subote i nedelje… U njega je tri metka ispalio Sreten Nikolić u kafiću “Zipa”, koji je tom prilikom ranio još tri osobe….

SRBIJADANAS

Podijeli članak: