VELIKI ŠOK ZA SVE: Učesnik velikog brata UBIO SVOJU MAJKU! Izašao je iz zatvora i …

Vijesti

On je optužen za veoma  stravičan zločin.

Rijaliti “Veliki Brat” je počeo  sa emitovanjem u našoj zemlji 2006. godine. Do tada neviđen koncept odmah je osvojio mnogobrojne simpatije gledalaca a među učesnicima su se našli razni profili. ..

Posebnu pažnju je tada privukao,  devetnaestogodišnji momak Antal Skendžić prvenstveno zato što je pred kamerama priznao da je biseksualac. ..

 

Ipak, godinu dana kasnije, Antal je stekao još veću popularnost zahvaljujući stravičnom zločinu koji je on počinio. On je sa samo 20 godina ubio svoju majku Rozaliju. S obzirom da je bio mlađi punoletnik koji ranije nije bio kažnjavan, dobio je kaznu zatvora u trajanju od deset godina… Na suđenju je ustanovljeno da je Antal u trenutku kada je počinio ovo jezivo ubistvo bio svestan toga što je uradio i da je njegova neuračunljivost u tom trenutku bila nebitno smanjena.
Skendžić je pušten koju godinu ranije iz zatvora a krov nad glavom mu je pružila baka, odnosno majka njegove majke koju je on ubio. Antal je, navodno odmah po izlasku iz zatvora počeo da maltretira i svoju baku.

“Antal je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je, vikao na nju. Žena je bila uplašena, strepela je za život. Više nije mogla da podnese unukovu torturu pa je protiv njega podnela prijavu. Na suđenju njene navode su potvrdili i svedoci, dok je osumnjičeni negirao da je malterirao staricu “ kazao  je izvor blizak Antalu u julu prošle godine.

 

Skendžiću je presudu za fizičko uznemiravanje babe doneo Osnovni sud u Zrenjaninu. Ona je fizičko i psihičko maltretiranje svog unuka Antala Skendžića prijavila nadležnim organima…

srbijadanas

 

Podijeli članak: