VELIKI ŠOK U PINKOVIM ZVEZDAMA: Aleksandra Radović napustila emisiju, evo zbog koga!

Estrada

Poznata pop pjevačica Aleksandra Radović je definitvno  napustila žiri “Pinkovih zvezda”  nakon što je saznala ko dolazi na mjesto pjevačice Dare Bubamare.

Čelni ljudi TV “Pink” su  riješili  da umjesto Dare Bubamare u žiri “Pinkovih zvezda” privremeno ubace pop pjevačicu i velikog skandal majstora Maju Nikolić,, dok se ova ne oporavi od operacije slijepog crijeva… Ova njihova odluka nimalo se nije dopala Radovićevoj.

 

“Nekoliko sati pokušavali su da je nagovore da ostane u svojoj crvenoj stoli i prevaziđe netrpeljivost koju gaji prema Maji. Međutim Aleksandra nije htjela ni da čuje. Riješila je da obustavi žiriranje u “Pinkovom” šouu programu, a da li će se vratiti još uvijek nije poznato” govori  nam izvor sa lica mjesta.

 

Međutim kako Aleksandrino mjesto ne bi bilo upražnjeno, produkcija “Pinkovih zvezda” na njeno mjesto je dovela čuvenog rokera i bivšeg člana žirija Boru Đorđevića…. Prema tome, današnje snimanje proteklo je sa dva izmijenjena člana žirija, Majom Nikolić i Borom “Čorbom”….

(Puls)

Podijeli članak: